Apparatuur

De voordelen van een Quooker

Op zoek naar een kokendwaterkraan die praktisch is en er goed uit ziet? Kijk dan niet verder dan de Quooker. Deze kraan heeft een aantal voordelen die past in iedere type keuken. Of je nu tijd wilt besparen of je keuken een handige gadget wilt geven, met de Quooker zit je altijd goed. Meer te weten komen over de trend van nu? Lees dan verder.

Gemakkelijk en sneller koken

De Quooker is de perfecte aanwinst voor iedere keuken. Hij bespaart tijd doordat er gelijk kokend water uit de kraan komt. Koken wordt een stuk gemakkelijker en sneller, zodat je niet meer hoeft te wachten tot het water kookt. Daarnaast wordt de Quooker rechtstreeks op de koudwaterleiding aangesloten, zodat je nooit zonder kokend water zit. Een ander voordeel : Het maakt een waterkoker overbodig. Hiermee creëer je extra ruimte op jouw werkblad. Hoe handig is dat!

Praktisch & kindvriendelijk

De Quooker ziet er ook geweldig uit. Hij is verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zodat hij bij elke smaak past. Of je nu een landelijke, moderne of klassieke stijl hebt, de Quooker heeft altijd iets te bieden. Hij ziet er niet alleen goed uit, maar is ook erg praktisch. Is het gevaarlijk voor kinderen? Welnee. Dankzij de kindvriendelijke bedieningsknop geeft een Quooker nooit zomaar kokend water. Je moet de bedieningsknop eerst twee keer indrukken en vervolgens draaien. Hoe dit precies werkt? Bekijk hier de video!

Wordt een kampioen in besparen!

Bekijk dan deze vier redenen waarom ook jouw keuken toe is aan een kokendwaterkraan:

  1. Je bespaart tijd door direct kokend water te leveren - Niet meer wachten tot het water kookt op je fornuis.
  2. Je denkt mee met het milieu - Het reservoir heeft maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water boven 110°C te bewaren.
  3. Je bespaart water - Geen waterverspilling meer! Je tapt altijd precies wat je nodig hebt.
  4. Je bespaart ruimte in de keuken - Geen waterkoker meer die kostbare ruimte inneemt op je werkblad.

Wil jij een kampioen worden in besparen? Bekijk dan onze lopende actie!

Meer inspiratie of advies?

Wil je graag meer inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis inspiratie keukenmagazine aan. 
Of wil je graag direct advies op maat voor jouw nieuwe keuken? Plan dan een afspraak met een van onze keukenadviseurs.