Inspiratie

De voordelen van je keuken laten monteren

Spannend! Je keuken is geleverd en staat klaar om de volgende dag te worden gemonteerd. Naar dit moment verlang je waarschijnlijk al sinds je de keuken gekocht hebt. Het is zover: je gaat je nieuwe keuken zien! Past alles, gaat het wel goed en zal er niets beschadigen? Wanneer de montage door professionele keukenmonteurs uitgevoerd wordt, wordt er gezorgd dat dit goed komt. Laten we je even meer vertellen over wat de voordelen zijn van je keuken laten monteren bij Keuken Kampioen.

Ervaring en advies

Het monteren van een keuken doe je niet zomaar. Het vraagt ervaring, kennis en nauwkeurigheid. Keukenmonteurs van Keuken Kampioen hebben allemaal jarenlange ervaring in het monteren van keukens. Daarnaast weten ze precies hoe ze te werk moeten gaan, zoals waar ze moeten beginnen en hoe alles aangesloten moet worden. Naast kennis geven ze je ook graag advies over hoe het beste de keuken geplaatst kan worden en worden eventuele problemen in de keuken verholpen.

Besparen van tijd

Installeren van een keuken is een flinke klus. Zeker als je geen ervaring hebt met het monteren van keukens kan het veel langer duren dan verwacht. Door je keuken te laten monteren bespaar je tijd. Je hoeft alleen maar de deur open te doen om de monteurs binnen te laten en het werk wordt zorgvuldig gedaan. Je zou er zelfs geen vrije dag van je werk voor hoeven nemen! Daarnaast kun je natuurlijk veel sneller genieten van je nieuwe keuken samen. Onze keukenmonteurs hebben alle benodigde gereedschappen en materialen bij zich, zodat ze snel en efficiënt kunnen werken.

Garantie en service

Wanneer je je keuken laat monteren door Keuken Kampioen, ben je verzekerd van 5 jaar garantie en service. Mocht er onverwacht iets misgaan tijdens de installatie of wanneer er in verloop van tijd iets aan je keuken mankeert, dan kun je altijd bij ons terecht. Je hoeft dus niet zelf aan de slag met het repareren van je keukenkast, werkblad, keukenapparaat of iets anders. Onze snelle klantenservice zorgt er altijd voor dat eventuele problemen snel en vakkundig worden opgelost.

Veiligheid

Het monteren van een keuken kan ook gevaarlijk zijn als je niet precies weet wat je doet. Wanneer je niet ervaren bent met het werken met zware en onhandige voorwerpen bijvoorbeeld. Onze professionele keukenmonteurs weten precies welke veiligheidsmaatregelen er genomen moeten worden tijdens het installeren van je keuken. Zo kun je er zeker van zijn dat de installatie veilig en probleemloos verloopt en voorkom jij het risico op eventuele letsels.

Zorgeloos genieten

Het laten installeren van je nieuwe keuken door een monteur biedt eigenlijk alleen maar voordelen zoals je leest. Van deskundig advies, ervaring tot garantie en service. Bij Keuken Kampioen ben je in goede handen. En het allerbelangrijkste: je kunt zorgeloos genieten van je nieuwe keuken!  De keukenmonteurs van Keuken Kampioen zorgen ervoor dat je nieuwe keuken perfect geïnstalleerd wordt en dat alles werkt zoals het hoort. Zo kun jij direct in je nieuwe keuken aan de slag met koken voor familie en vrienden!

Nieuwe keuken kopen bij Keuken Kampioen?

Heb je al een nieuwe keuken op het oog of wil je eerst nog inspiratie op doen? Vraag het gratis keukenmagazine aan of neem een kijkje in de 3D ontwerptool. Wie weet zien wij jou binnenkort wel in een van onze winkels!