Keuken Kampioen - Goedkope rechte keukens
Goedkope rechte keukens

Goedkope rechte keukens

Bent u op zoek naar een keuken in een rechte opstelling? Keuken Kampioen maakt het mogelijk!

Goedkope rechte keukens

Bent u op zoek naar een keuken in een rechte opstelling? Keuken Kampioen maakt het mogelijk! 

Welke opstelling u kiest, is afhankelijk van de ruimte en uw kookwensen. Bij Keuken Kampioen vindt u goedkope keukens in tal van opstellingen. Van parallel of een u-vorm, tot een hoekkeuken of een rechte keuken. De rechte keuken is zeer geschikt wanneer u beperkte ruimte heeft. 

Wanneer kiest u voor een rechte keuken? 

In veel Nederlandse woningen is de ruimte voor de keuken recht en smal. Is dat in uw huis ook het geval? Dan is het belangrijk om slim om te gaan met de beschikbare ruimte. Een keuken in een rechte opstelling zorgt voor voldoende opbergruimte en biedt de nodige bewegingsvrijheid tijdens het koken.

In een rechte keuken plaatst Keuken Kampioen de keukenkasten en gewenste apparatuur op een rij. Hierdoor is de keuken van alle gemakken voorzien en passen uw keukenwensen in de beschikbare ruimte.

Omdat in veel Nederlandse woningen de ruimte beperkt is, heeft Keuken Kampioen een ruim aanbod in rechte keukenopstellingen. Bij Keuken Kampioen vindt u zonder twijfel een goedkope rechte keuken die aan uw wensen voldoet.

Onze vakkundige adviseurs bepalen samen met u de beste opstelling voor uw woning en ontwerpen de rechte keuken naar uw smaak. 

Mogelijkheden voor goedkope rechte keukens 

Keuken Kampioen heeft een uitgebreid aanbod in rechte keukens. Scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Kortom: bij Keuken Kampioen vindt u gegarandeerd keukens met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Een keuken in rechte opstelling is eenvoudig op maat te maken voor de beschikbare ruimte. Onze adviseurs geven u verrassende en creatieve oplossingen om zoveel mogelijk van uw keukenwensen in de rechte keuken te verwerken.

Voor alle keukens van Keuken Kampioen geldt dat u zelf kiest welke kleuren, materialen en apparatuur in het ontwerp komen. Ook uw rechte keuken stelt u dus naar eigen wens samen. Daarnaast bieden wij u ook al onze showroomkeukens aan tegen een zeer scherpe prijs.

Laat u inspireren door ons gratis keukenmagazine of neem een kijkje in één van onze showrooms.

Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken met een van onze deskundige adviseurs. Zij kunnen direct geheel gratis en vrijblijvend een mooie 3D tekening voor uw maken. 

Zelf uw keukenopstelling bepalen?

  • Binnen 5 minuten een 3D ontwerp 
  • Kies stijl opstelling en indeling
  • Ontwerp bewaren en printen

Keukeninspiratie blog

Terug
Sluiten