Keuken industrieel

Op zoek naar een keuken met een industrieel uiterlijk? Keuken Kampioen heeft een breed aanbod keukens welke aan deze wens voldoen. Een keuken met een industriële uitstraling is één van de trends van dit moment. Denk aan stoere materialen, rauwe randjes en materialen zoals rvs en beton. Keuken Kampioen vertelt u graag meer over industriële keukens!

Wat maakt een keuken industrieel?

  • Een keuken met een industrieel karakter is stoer, robuust en modern. Vaak wordt er gebruik gemaakt van ruwe materialen, zoals rvs, beton en hout.
  • Bakstenen muren zijn vaak onderdeel van een industriële keuken.
  • De kleuren van deze stijl keuken zijn neutraal. Er wordt veel gebruikgemaakt van zwart, wit, grijs en rvs.
  • In keukens met een industrieel uiterlijk is vaak goed nagedacht over de inrichting en dat deze gemakkelijk te onderhouden zijn.
  • De keukens zijn voorzien van goede keukenapparatuur. Apparatuur wordt ook regelmatig 'los' geplaatst. Bijvoorbeeld een grote Amerikaanse koelkast of een riant fornuis met 4 pitten en een grote wokbrander.
  • Pannen en opscheplepels worden vaak opgehangen aan de wand. Zo zijn ze altijd binnen handbereik.

Een keuken met industrieel uiterlijk kopen

Wanneer u graag een nieuwe keuken met een industrieel uiterlijk wilt, zijn er verschillende manieren waarop u deze stijl kunt toepassen. Kies bijvoorbeeld voor een betonnen werkbladen verwerk rvs accenten in de keuken. Ook veel apparatuur is in dit stoere materiaal uitgevoerd. Een industrieel ogende keuken hoeft overigens niet ongezellig of koud te ogen.Deze stijl kan eenvoudig gecombineerd worden met sfeervolle accessoires, zoals lampen of een houten tafel met comfortabele stoelen. Of combineer de industriële keuken met een warme houten vloer.

Industriële keukens van Keuken Kampioen

Keuken Kampioen biedt veel mogelijkheden voor wie op zoek is naar een keuken met een industrieel uiterlijk.Meer ideeën opdoen voor uw industriële keuken? Vraag het gratis keuken magazine aan met heel veel voorbeeldkeukens.

Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom, laten onze adviseurs u graag zien hoe u uw nieuwe keuken kunt voorzien van een industrieel tintje. Zij beantwoorden uw vragen,wijzen u op de verschillende mogelijkheden en geven advies.

Het resultaat is een industriële keuken waar u ongetwijfeld nog jarenlang plezier van hebt!

Keuken Magazine

Nieuwe collectie in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp

Keukeninspiratie blog