8 min leestijd
Inspiratie

Koken met BORA: De verhalen van tevreden klanten

Koken met Bora
De BORA inductiekookplaat past in iedere opstelling en keukenstijl. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is met de aankoop van zijn of haar nieuwe keuken. Familie Dambruck, Tanja, Geertje en Robin hebben gekozen voor de BORA. In deze blog nemen we je mee in de verhalen van de tevreden klanten. De inductiekookplaat met kookveldafzuiging past namelijk in iedere keukenstijl en opstelling!

Familie Dambruck

Familie Dambruck heeft een bohemian stijl keuken met een kookeiland en eigen draai van accenten uit het buitenland. Wij zijn fan! “Samen met de houten wandplanken is de BORA de eyecatcher van de keuken. De favoriete gadget is toch wel de BORA kookplaat. Geen afzuigkap met vetspetters, geen lawaai meer en het is ook nog is makkelijk schoon te maken.” Het kookeiland zou de keuken meer bij de woonkamer betrekken en dat is gelukt, zo vertelt Tenley: “Meestal als ik aan het koken ben, komen de kinderen regelmatig langs om wat te snoepen.”

Benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk de video hieronder!

Tanja Studulski

“We liepen op een zaterdagmiddag de Keuken Kampioen binnen en waren eigenlijk op slag verliefd op het keukenblad.” De BORA inductiekookplaat is een prachtig plaatje samen met het composieten keukenblad Royal Black. Dit past precies bij de stijl van Tanja uit Vlissingen. “Onze keuken is eigenlijk heel minimalistisch en strak met de tinten beige, zwart en wit. De BORA geeft de leefkeuken een extra moderne uitstraling. Nu kunnen wij heerlijk koken met het zicht op de eetkamer, terwijl mijn vriend kookt pak ik een heerlijk wijntje uit de wijnkoeler, ideaal.”

Benieuwd naar de keuken van Tanja? Bekijk de video hieronder!

Geertje uit Sneek

Geertje en haar man hebben gekozen voor een houten keuken met een warme uitstraling. “Mijn favoriete moment in de keuken is dat ik op de BORA kookplaat wat lekkers klaar kan maken voor mijn gezin. Dit terwijl ik geniet van het fijne uitzicht buiten. De kookplaat zorgt ervoor dat je alle ruimte vrij hebt voor wanddecoratie rondom het kookgebied. Zo hebben wij gekozen voor fotobehang, waar iedereen van onder de indruk is!’’

Benieuwd naar de keuken van Geertje? Bekijk de video hieronder!

Robin Denim

Robin uit Ede heeft zijn hoekkeuken verbouwd naar een keuken met een kookeiland. Hier heeft hij altijd al van gedroomd samen met zijn vriendin. “Ik heb eigenlijk twee favoriete gadgets, de BORA kookplaat en de Quooker. Ik had stiekem op YouTube al een filmpje gekeken van de BORA en ik vond dat afzuigen naar beneden heel tof.” Zonder afzuigkap boven het kookeiland ontstaat er een heerlijke open ruimte. “Dankzij het stille afzuigsysteem kan ik onverstoord met mijn vrienden praten terwijl ik aan het koken ben.”

Benieuwd naar het verhaal van Robin? Bekijk de video hieronder!

Meer keuken inspiratie nodig?

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe keuken en wil je volop geïnspireerd worden? Bekijk dan de keukenblog pagina of bestel het gratis magazine! Die ene keuken toch maar graaf in het echt bekijken? Kom langs in een van onze 49 winkels of maak een afspraak. Onze adviseurs staan voor je klaar!