Het BBQ seizoen is weer begonnen. Francine van Heerlijke Happen heeft afgelopen weekend al heerlijk in eigen tuin gebarbecued. Terwijl haar man het vlees bereidde, maakte Francine een heerlijke frisse salade. De salade kreeg extra pit door wat verse munt en enkele rode pepertjes.
Snijd de nectarine/perzik in parten en verwijder de pit
Klop van alle (dressing) ingrediënten een dressing
Giet de dressing vervolgens over de nectarine/perzik en laat deze in de koelkast marineren
Snijd de avocado, komkommer, citroen, cantaloupe en rode pepers
Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan
Neem een mooie schaal waarop de salade gepresenteerd gaat worden
Leg de gemarineerde nectarine/perzik partjes op de schaal en voeg vervolgens de rest van de salade ingrediënten toe
Garneer met de geroosterde pijnboompitjes, verse munt en schijfjes citroen
Op naar een bourgondisch zomergevoel.
Smakelijk eten!
Bekijk meer heerlijke recepten van Francine op Heerlijke Happen.