Zomerse voordelen tijdens Factor 40 bij Keuken Kampioen
Zomerse voordelen tijdens Factor 40 bij Keuken Kampioen

Zomerse voordelen tijdens Factor 40 bij Keuken Kampioen

De zomer is in volle gang: voor velen is de vakantieperiode aangebroken en het zonnetje schijnt volop. Keuken Kampioen maakt deze warme zomer net even wat aangenamer met de Factor 40 actie. Tijdens Factor 40 profiteert u van 40% korting op alle keukens en maakt u ook nog eens kans op één van de veertig vakantiecheques ter waarde van €1000.  

Factor 40

Tijdens deze zonnige dagen is het belangrijk om goed te smeren en met factor 40 zit u zeker goed. Daarom biedt Keuken Kampioen de Factor 40 actie aan. Veertig dagen lang koopt u uw ideale keuken met maar liefst 40% korting. De actie loopt van 4 juli tot en met 12 augustus. Een bijkomend voordeel is dat wanneer u een keuken heeft gekocht, u gedurende deze veertig dagen ook nog eens elke dag kans maakt op een vakantiecheque ter waarde van €1000. 

Vakantiecheques

Heeft u zin om weer eens met het hele gezin lekker op vakantie te gaan? Of kijken u en uw partner al heel lang uit naar een vakantie op bijvoorbeeld Tenerife, Curaçao of Bali? Dan komt een vakantiecheque ter waarde van €1000 erg goed van pas. Al 27 eigenaren van een nieuwe keuken gingen u voor en wonnen een vakantiecheque. “Een familiebezoek in Noorwegen ligt dus toch nog in het verschiet”, aldus een van de blije winnaars.
 

Maak nog 14 dagen kans op een vakantiecheque

Bent u al voorzien van een mooie keuken, maar wilt u toch nog kans maken op de vakantiecheque? Dat kan. Maak een originele zomerfoto waar het getal 40 in terugkomt, upload deze op de actiepagina en 14 augustus krijgt u te horen of u de gelukkige bent die binnenkort een vakantie kan gaan inplannen. U heeft nog 14 dagen om kans te maken op een vakantiecheque en te profiteren van 40% korting op uw droomkeuken.

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is dit het juiste moment om langs te komen in een van onze showrooms, omdat u van een fijne korting geniet bij aanschaf van uw keuken. U kunt ook ons gratis keukenmagazine aanvragen om alvast wat inspiratie op te doen alvorens u langskomt.

Keuken Magazine

Nieuwe collectie 2019 in het gratis keuken magazine!

  • Heel veel voorbeeldkeukens 
  • Tips & trucs keukenontwerp
  • Stuur mij een keukenmagazine

Keukeninspiratie blog

Terug
Sluiten