4 tips: wegwerken van stopcontacten in uw keuken

Stopcontacten: essentieel in iedere keuken

Stopcontacten zijn essentieel in de keuken. Zonder stroomvoorziening functioneert de meerderheid van uw keukenapparatuur immers niet. Ook voor het opladen van bijvoorbeeld uw tablet of telefoon zijn stopcontacten in de keuken erg handig. In deze blog vertellen wij u meer over het plaatsen en wegwerken van extra stopcontacten in uw keuken. Zo voorziet u uw keuken van extra stroomvoorzieningen, zonder dat deze in het zicht staan.

4 ideeën voor het wegwerken van stopcontacten

Deze handige ideeën laten u zien hoe u stopcontacten op een originele, subtiele manier in de keuken verwerkt. Op deze manier verstoren de stopcontacten het aanzicht van uw keuken niet, maar heeft u wel optimale stroomvoorziening in de gehele ruimte. Lees met ons mee en bekijk deze vier voorbeelden.

1. In de stijl van de keuken

Als u de stopcontacten niet op een minder zichtbare plek kunt plaatsen, kunt u het stopcontact zelf minder zichtbaar maken. U kunt het stopcontact of het klepje aanpassen aan de stijl van uw keuken. Hierdoor valt het stopcontact niet op en kunt u het stopcontact op een handige plaats in de keuken integreren. 

2. Onder de bovenkasten

De ruimte onder de bovenkasten is vaak onbenut en niet zichtbaar. De perfecte plek voor extra stopcontacten! Deze optie is vooral handig voor losse keukenapparaten, uw telefoon of tablet.

3. Stopcontact-zuil

Heeft u geen bovenkasten, maar wilt u wel graag extra stopcontacten in het keukenblad verwerken? Dan biedt een stopcontact-zuil de perfecte oplossing. Deze zuil kunt u gemakkelijk uit het blad omhoog schuiven wanneer nodig. Wanneer u de stopcontacten niet nodig heeft, verdwijnt de zuil in het keukenblad, waardoor u de ruimte optimaal gebruikt. Ideaal voor keukenapparatuur die u vaak gebruikt, maar niet altijd op het keukenblad heeft staan. Denk hierbij aan een broodrooster, blender of tosti-ijzer.

4. Uw keukenkastjes en -laden

De optie biedt volop mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om het stopcontact weg te werken naast uw keukenkast, maar ook de keukenladen bieden ruimte voor extra stroomvoorziening. Deze laatste optie is ideaal voor uw tablet of telefoon, terwijl extra stopcontacten bij de keukenkasten handig zijn voor uw keukenapparatuur.

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u nog meer inspiratie opdoen? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine, dat boordevol tips, sfeerbeelden en ervaringen staat. Het magazine wordt geheel kosteloos bij u thuisbezorgd.

 

Terug
Sluiten