Afzuigkap met randafzuiging

Afzuigkap met randafzuiging

Bij een afzuigkap met randafzuiging wordt de afzuiging geconcentreerd aan de randen in plaats van het midden.

Een afzuigkap met randafzuiging voor een nog betere afvoer van kookgeurtjes

Een afzuigkap met randafzuiging is één van de vele mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een nieuwe afzuigkap. Bij randafzuiging wordt de afzuiging geconcentreerd aan de randen. Dit biedt vele voordelen ten opzichte van een normale afzuigkap waarbij de luchtjes alleen in het midden worden weggezogen. Deze voordelen zetten wij voor u op een rijtje, zodat u goed kan overwegen of randafzuiging iets voor in uw keuken is. 

Een beter afzuigrendement: het voornaamste voordeel is dat een goede afzuigkap met randafzuiging een veel hoger rendement heeft in het afvoeren van kookgeurtjes. Zo zuigt deze wel 26% meer luchtjes af dan een normale afzuigkap. Dit wordt veroorzaakt door de hogere luchtsnelheid omdat de afzuiging aan de randen wordt geconcentreerd.

Geen extra herrie: er komt geen extra herrie bij kijken terwijl er wel meer luchtjes worden afgezogen. U hoeft dus niet bang te zijn voor een extra hard geluid, dit systeem is vaak zelfs stiller.

Eenvoudig te reinigen: achter het paneel zit het afwasbare vetfilter verborgen die gemakkelijk naar beneden geklapt kan worden. Hierdoor is het vetfilter zeer eenvoudig en snel te reinigen.

Nauwelijks condens: bij een afzuigkap met randafzuiging zal nauwelijks condens ontstaan omdat de luchtstroom gelijkmatig aangezogen wordt.  

Afzuigkappen met randafzuiging in allerlei soorten en maten

Voor iedere keuken is er een gepaste afzuigkap met randafzuiging te vinden. Of u nu op zoek bent naar een landelijk of modern design. Ook kunt u alle kanten op als het gaat om de afmetingen, de capaciteit en extra functies. Zo kunt u altijd de geschikte afzuiger met randafzuiging vinden!

Kom langs in onze winkel

Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste afzuigkap. Kom langs in één van onze showrooms waar we u voorzien van deskundig advies. Bovendien bent u hier verzekerd van de laagste internetprijs. 

Terug
Sluiten