Bespaartips nieuwe keuken kopen

Bespaartips: nieuwe keuken kopen

U gaat een nieuwe keuken kopen? Lees dan eerst de bespaartips van Keuken Kampioen. Daarmee haalt u het maximale uit uw budget. Want als u het slim aanpakt, richt u uw nieuwe keuken geheel naar uw wensen in en houdt u geld over voor extra keukenapparatuur waar u al jaren van droomt. Keuken Kampioen helpt u graag op weg met bespaartips wanneer u een nieuwe keuken gaat kopen.

Bespaartip 1: Maak slimme keuzes

Bij Keuken Kampioen helpen de adviseurs u graag om uw nieuwe keuken helemaal naar uw wensen en voorkeuren in te richten. U maakt niet alleen keuzes op het gebied van stijl, materiaal of kleur die de prijs van uw keuken beïnvloeden, maar u beslist ook zelf over de opstelling, apparatuur en afmetingen. Een slimme besparing: kies alleen voor de basisapparatuur. Bij Keuken Kampioen vindt u A-merkenapparatuur voor de laagste prijs.

Bespaartip 2: Maak gebruik van de huidige opstelling

Wanneer u uw huidige keuken wilt vervangen voor een nieuw exemplaar is het qua besparing een idee om de opstelling van uw huidige keuken aan te houden. Heeft u momenteel bijvoorbeeld een hoekkeuken of een rechte opstelling? Dan kan het om kosten te besparen slim zijn om de nieuwe keuken dezelfde afmetingen mee te geven. Hiermee voorkomt u dat leidingen en afvoeren verlegd moeten te worden. Dit brengt uiteraard kosten met zich mee. Met (grotendeels) dezelfde opstelling voor uw nieuwe keuken bespaart u onnodige werkzaamheden.

Bespaartip 3: Doe het zelf!

Steek zelf de handen uit de mouwen! Wanneer u handig bent, is het slim om uw huidige keuken zelf te slopen. Voor échte doe-het-zelvers kan het zelf plaatsen van de nieuwe keuken een optie zijn. Laat u dat toch liever aan vakmensen over? De deskundige monteurs van Keuken Kampioen monteren vakkundig en voordelig uw nieuwe keuken. Is uw huidige keuken aan vervanging toe, maar werkt de koelkast nog prima? Hergebruik apparatuur die nog naar behoren functioneert, zo geniet u tegen een nog scherpere prijs van een nieuwe keuken.

Meer tips?

De keukens van Keuken Kampioen zijn kwaliteitskeukens uit eigen fabriek in Duitsland. Voordelige keukens met hoge kwaliteit. Op zoek naar een nieuwe, goedkope keuken? Kom voor meer bespaartips voor het kopen van een nieuwe keuken naar één van onze showrooms. Of maak een vrijblijvende afspraak met onze vakkundige adviseurs. Wij denken graag met u mee.

Terug
Sluiten