Binnenkijken bij de familie Maters

Binnenkijken bij de familie Maters

In deze blog nemen we een kijkje in de keuken van de familie Maters. In hun jaren ’70 bungalow kozen zij voor een tweekleurige keuken.

Weekendje weg, keuken kopen

Tijdens een gezellig weekendje weg besloten ze om eens een kijkje bij Keuken Kampioen te nemen. De hele bungalow moest verbouwd worden en de keuken had een flinke update nodig. Tijdens het gesprek met de verkoper werd al snel duidelijk dat ze hun droomkeuken hadden gevonden. Eén spannend onderdeel zou het werkblad zijn vanwege een niet te verplaatsen houten steunbalk.

Verrassend ontwerp

Na het inmeten van de keuken is het blad helemaal op maat gezaagd zodat hij perfect om de houten balk heen is geplaatst. Ook kozen ze voor twee kleuren. Een mooi warme grijze kleur met greepjes voor de koelkast en inbouwkast met twee ovens! En de andere kant van de keuken die in een mooie u-vorm is geplaatst met het kook-schiereiland. Hier werd gekozen voor een mooie zachte grijze kleur. Geen greepjes maar een mooi druk-sluitsysteem. Met één druk op de frontjes gaan de deurtjes en lades open.

Tip van de familie Maters

Denk ook eens aan een 'rommellade', zo’n laatje waar je je sleutels en allerhande kleine rommeltjes die je niet op je werkblad wilt hebben liggen makkelijk in kunt opbergen. Zo hou je een opgeruimde keuken en kun je de belijning van de lades van je keuken mooi laten doorlopen.

Meer inspiratie of advies?

Wil je graag meer inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis inspiratie keukenmagazine aan. 
Of wil je graag direct advies op maat voor jouw nieuwe keuken? Plan dan direct een afspraak met een van onze keukenadviseurs. 

Terug
Sluiten