Binnenkijken bij Esmee

Binnenkijken bij Esmee

In deze blog nemen we een kijkje in de keuken van interieurstyliste Esmee. Door haar werk wist ze al heel goed wat voor stijl keuken ze wilde. Nu alleen nog de uitvoering ervan!

Een aparte opstelling

De keuken van Esmee heeft een niet alledaagse opstelling. De keuken is opgedeeld in twee lange blokken. Aan de ene zijde de “natte” kant en aan de andere kant het kookgedeelte. Door het oude karakter van het huis en het lage plafond wilde Esmee liever geen afzuigkap aan de wand. “De verkoper adviseerde ons daarom een Bora kookplaat, met downdraft afzuiging. Daar zijn we heel erg blij mee”. 

Mooie belijning

Door voor een greeploze keuken te kiezen heeft Esmee een prachtig lijnenspel in haar keuken. De zwarte greeplijst loopt helemaal door in de hele keuken en geeft hem een rustige uitstraling. Daarbij heeft ze ook gigantisch veel opbergruimte in de vele ladekasten die de keuken heeft. En de vaatwasser? Die heeft ook een doorlopende greeplijst in het frontje verwerkt. 

Het resultaat

Het resultaat van deze keuken is precies hoe Esmee en haar man het in gedachten hadden. De zachte kleuren van de keuken en bijpassende wanden in de keuken matchen perfect met het werkblad. Ze kozen voor een mooi keramieken blad met een marmer-uitstraling. De keuken is verder perfect afgestyled met een mooie plank en bijpassende accessoires.

Meer inspiratie of advies?

Wil je graag meer inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis inspiratie keukenmagazine aan. 
Of wil je graag direct advies op maat voor jouw nieuwe keuken? Plan dan direct een afspraak met een van onze keukenadviseurs. 

Terug
Sluiten