Binnenkijken bij Esther

Binnenkijken bij Esther

In deze blog nemen we een kijkje in de keuken van Esther. Eigenlijk wilde Esther en haar gezin alleen gaan voor een keukenrenovatie, maar uiteindelijk hebben zij gekozen voor een compleet nieuwe keuken en daar zijn ze erg blij mee.

De ideale indeling

“Wij hebben deze keuken gekozen omdat we erg van koken houden”. De keuken van Esther is dan ook van alle gemakken voorzien. “Keuken Kampioen dacht erg met ons mee qua indeling en er zijn dan ook verschillende opstellingen besproken”.

Uiteindelijk heeft Esther gekozen voor een keuken met veel lades, omdat ze zich in de vorige keuken ergerden aan de vele kasten. Met lades creëer je veel opbergruimte. De lades van Esther zijn overzichtelijke en perfect geordend.

Moderne apparatuur 

De keuken is strak, tijdloos en voorzien van moderne apparatuur. Met als extra gadget een prachtige zwarte kokendwaterkraan van Quooker. “Er is ons aangeraden om voor een composieten spoelbak te kiezen, omdat hier heet water in komt en deze sterk genoeg is. Ook matcht hij natuurlijk goed bij de rest van de keuken”.

Het resultaat

Na een aantal weken wachten werd de keuken geleverd en de volgende dag gemonteerd met dit als prachtig resultaat. Esther heeft de keuken mooi afgestyled en voorzien van handige wandplanken voor keukenaccessoires.

Meer inspiratie of advies?

Wil je graag meer inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis inspiratie keukenmagazine aan. 
Of wil je graag direct advies op maat voor jouw nieuwe keuken? Plan dan direct een afspraak met een van onze keukenadviseurs. 

Terug
Sluiten