Binnenkijken bij Joyce

Binnenkijken bij Joyce

In deze blog nemen we een kijkje in de keuken van Joyce, die naast zorgmedewerker ook een echte Brabantse bourgondiër is, ze staat namelijk heel graag in de keuken!

Out of the box denken

Zoals Joyce het zelf aangeeft is het bij het ontwerpen van een keuken soms goed om eens “outof the box” te denken. In de opstelling zelf was geen ruimte meer voor de koelkast. Deze is nu heel handig in een nis onder de trap geplaatst. Zo is hij toch bij de hand tijdens het koken, en een mooi onderdeel van de ruimte geworden. Keuken Kampioen heeft goed meegedacht met een andere opstelling dan de welbekende L-opstelling, ze krijgt dan ook veel complimenten van familie en vrienden. 

Een verrassende kookplaat

De kookplaat van Joyce is een prachtige kookveldafzuiging kookplaat van Bora. Het bijzondere aan deze specifieke plaat is het tepan yaki gedeelte. Zo kun je daar perfect je vlees of vis op grillen. Maar ook lekker je groente, en op zondagochtend je eitje. Precies zoals ze dat bij de Japanner doen! De stoomoven en de gewone oven worden ook veelvuldig gebruikt. 

Het gebruik van de keuken

De keuken is voor Joyce en haar man echt het hart van het huis. Gezellig een wijntje bij het bar-gedeelte, maar ook de kokend water kraan en het vacumeer apparaat, het ingebouwde zeeppompje, aan alles is gedacht. Allemaal om dagelijks met veel plezier in de keuken te staan en de lekkerste gerechten tevoorschijn te toveren.

Meer inspiratie of advies?

Wil je graag meer inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis inspiratie keukenmagazine aan. 
Of wil je graag direct advies op maat voor jouw nieuwe keuken? Plan dan direct een afspraak met een van onze keukenadviseurs. 

Terug
Sluiten