De Aquahot+ 3-in-1 kokend water kraan

Aquahot+ voor koud, warm én kokend water

Met de Aquahot+ tap je koud, warm en kokend water. Deze kokendwaterkraan is daarom ideaal om bijvoorbeeld een kop thee te zetten of aardappelen aan de kook te brengen. Dankzij het reservoir tap je namelijk direct kokend water. De Aquahot+ kraan is niet alleen een praktische aanwinst voor in je keuken, maar ook een prachtige blikvanger. De kraan heeft een stijlvol design en is in drie kleuren verkrijgbaar: chroom, geborsteld nikkel en geborsteld zwart. Hierdoor stem je de kraan eenvoudig af op de rest van jouw interieurstijl. Is de multifunctionele Aquahot+ kraan iets voor jou of wil je meer informatie? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden bij Keuken Kampioen.

De voordelen van Aquahot+

De Aquahot+ 3-in-1 waterkraan biedt talloze voordelen. Met deze kraan tap je dankzij de intuïtieve bediening in een mum van tijd koud, warm of kokend water. Daarnaast bedien je de kokend waterkraan erg eenvoudig. Met behulp van de rechtergreep bedien je de normale mengkraan, zoals je dat gewend bent. De draaiknop voor kokend water bevindt zich aan de linkerkant.

Bij de kraan wordt standaard een speciaal kalkfilter meegeleverd. Dit voorkomt dat jouw waterleidingen verstopt raken en het water wat bitter gaat smaken. Het filter is gemakkelijk aan te sluiten en gaat ongeveer een jaar mee. Daarna kun je het filter eenvoudig zelf vervangen. Kies je voor een Aquahot+ kraan, dan heb je ook gelijk een voordelige keuze. Deze kraan is namelijk goed betaalbaar. 

Is de Aquahot+ veilig?

De Aquahot+ kraan beschikt over twee aparte grepen, waarbij rechts de normale mengkraan is en links kokend water geeft. Een gewone kraan heeft meestal enkel een greep aan de rechterzijde. Hierdoor voelt het onnatuurlijk om de linkerzijde te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat deze aparte knop de kraan uiterst veilig maakt.

Daarnaast beschikt de kraan over een unieke vergrendeling. Je dient namelijk de knop in te drukken en vervolgens te draaien om kokend water te tappen. Deze extra handeling zorgt ervoor dat jij bewust voor kokend water kiest. De Aquahot+ is dus bijzonder veilig voor zowel jezelf als voor de kinderen. Want wat is er nu fijner dan een volledig kindvriendelijke keuken?

Aquahot+ in verschillende kleuren

De Aquahot+ kokend waterkraan is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kiest namelijk uit chroom, geborsteld nikkel of geborsteld zwart. Hierdoor zijn de Aquahot+ kranen perfect voor in ieder huishouden. De Aquahot+ in chroom komt dankzij de glanzende afwerking goed tot zijn recht in een moderne keuken.

Wil je echter iets uniekers in bijvoorbeeld jouw industriële keuken? Overweeg dan eens een zwarte Aquahot+ kraan. De Aquahot+ in geborsteld nikkel heeft een matte afwerking en past bijvoorbeeld juist goed bij de landelijke keukenstijl.

Met of zonder mengset?

De Aquahot+ kranen zijn verkrijgbaar met of zonder mengset. Wanneer je in je keuken al een warmwaterleiding hebt, is een mengset niet nodig. In dit geval kun je de Aquahot+ kraan direct installeren. Heb je alleen een koudwaterleiding? Dan is een mengset wel essentieel. Deze set zorgt ervoor dat het koud water wordt gemengd met kokend water uit de boiler, zodat je ook direct geniet van warm water. De boiler wordt standaard meegeleverd. 

Maak een afspraak in de winkel

Is de Aquahot+ kokend waterkraan iets voor jou of wil je meer informatie? Kom dan langs in een van onze showrooms en maak een afspraak. De deskundige keukenadviseurs helpen je graag. Samen bespreken we jouw keukenwensen en voorzien we je vrijblijvend van een uitgebreid advies.

Terug
Sluiten