De lekkerste koffie met uw eigen koffiemachine

De lekkerste koffie met uw eigen koffiemachine

Met de juiste koffiemachine bent u ieder moment voorzien van de lekkerste koffievariaties; van espresso tot cappuccino.

Begint u ook iedere dag met uw rituele bakje koffie? Dan is niets zo fijn om een koffiemachine te hebben die u kan voorzien van allerlei koffievariaties. Van een lekker kopje espresso tot een cappuccino met een heerlijk zacht laagje melkschuim, met een koffiemachine kunt u alle kanten op. Met één druk op de knop kiest u waar u op dat moment maar zin in heeft! Lijkt u dit ook wat? Lees dan snel verder, wij geven u tips en informatie over de mogelijkheden van koffiemachines. 

De mogelijkheden van een koffiemachine

Het primaire doel van een koffiemachine is natuurlijk het bereiden van verschillende koffievariaties zoals een espresso, cappuccino, caffè latte, latte macchiato of een americano. Een koffiemachine biedt echter nog meer mogelijkheden voor extra gemak in de keuken. Zo zijn er ook machines verkrijgbaar met functies voor melkopschuiming en kokend heet water voor een heerlijk kopje thee. 

Tips om de lekkerste koffies te bereiden

Om de lekkerste koffie te maken, is het slim om te zorgen dat uw koffiemachine helemaal schoon is zodat de restanten van eerdere gezette koffie niet de smaak verpesten. Let hierbij op met het gebruik van afwasmiddelen zodat uw koffie geen sop smaak krijgt. Een handige tip om de koffie lang heet en lekker te houden is om de kopjes met heet water om te spoelen voordat u deze gebruikt. Zorg bovendien voor de juiste maling, temperatuur, doorlooptijd en hoeveelheid (zacht) water. 

Verschillende soorten apparaten

De één houdt van een sterk bakje koffie terwijl de ander graag een kopje koffie wilt met een iets mildere smaak. Zo heeft iedereen een eigen persoonlijke smaak en daarom is het van belang dat u de juiste koffiemachine kiest.

Zo kunt u niet alleen kiezen voor een koffiezetapparaat met koffiebonen, maar ook voor een filter-koffiezetapparaat, een koffiepadmachine of een espressomachine.

Daarnaast heeft u de keuze uit een vrijstaande machine of een inbouwkoffiezet automaat. Bovendien zijn koffiemachines verkrijgbaar van allerlei merken die ieder weer zijn eigen voor- en nadelen hebben. Bekijk daarom goed alle mogelijkheden voordat u een keus maakt. 

Bekijk verschillende koffiemachines

Kom langs in onze showrooms waar u verschillende koffiemachines kunt bekijken. Hier bent u verzekerd van deskundig advies zodat u het perfecte kopje koffie kan zetten! 

Terug
Sluiten