Downdraft-afzuiging: hét alternatief voor de afzuigkap

Downdraft-afzuiging: één en al voordeel!

Met downdraft-afzuiging krijgt u op een nieuwe manier schone en frisse lucht in uw keuken.

Heeft u een traditionele afzuigkap boven uw kookplaat hangen? Grote kans dat u zich weleens heeft geërgerd aan het storende geluid of de luchtjes die na het afzuigen nog steeds bleven hangen. Downdraft-afzuiging zorgt ervoor dat u daar minder last van heeft.

Hier leest u alles over de voordelen van downdraft-afzuiging!

Betere afzuiging

De traditionele afzuigkap hangt boven uw kookplaat. Alhoewel een sterke afzuiging de meeste kookluchtjes weg kunnen zuigen, bestaat de kans dat de luchtjes kunnen blijven hangen of niet weggezogen worden. Downdraft-afzuiging is in uw kookplaat geïntegreerd Door de nabijheid van de afzuiging zuigt de sterke downdraft-afzuiging de luchtjes meteen weg. 

Meer ruimte

Een ander groot voordeel is dat u meer ruimte creëert in de keuken. Omdat de afzuiging verborgen zit in de kookplaat, heeft u boven de kookplaat alle ruimte en zicht. Dit is handig wanneer je de keuken in de ruimte wilt zetten in plaats van tegen de wand.

Minder geluid

Qua geluidsniveau zit een downdraft-afzuiging niet ver onder dat van een afzuigkap aan de wand. Maar bij de afzuigkap staat u met uw hoofd vlak onder de afzuiging en ervaart u het geluid dus als sterk. Downdraft-afzuiging zit een stuk lager en daardoor heeft u minder last van het geluid.

Mooi design

De afzuigkap is niet het mooiste gedeelte van de keuken en bovendien vrij groot. Met de downdraft-afzuiging hoeft u daar niet meer tegenaan te kijken.Het aanbod van downdraft-afzuiging wordt steeds groter en er komen steeds meer verschillende designs. Zo kunt u vrijwel altijd een downdraft-afzuiging vinden die bij uw keuken past. 

Kom naar de winkel

Wilt u ook het voordeel ervaren van downdraft-afzuiging? Of bent u benieuwd of downdraft-afzuiging makkelijk in uw keuken geïnstalleerd kan worden? Kom dan naar de winkel. Wij helpen u graag met deskundig advies! Bovendien bent u bij ons verzekerd van de laagste internetprijs.

Terug
Sluiten