Duitse keuken merken Keuken Kampioen

Duitse keukenmerken

Duitse keukens en merken staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie. En laat dit nou precies zijn wat u zoekt!

Omdat de aanschaf van een keuken iets is wat u niet dagelijks doet, kan het lastig zijn om te weten waar u op moet letten.

Keuken Kampioen heeft verschillende Duitse keukenmerken die allemaal geliefd zijn om de uitstekende prestaties. Omdat de volledige Steinhaus collectie, waar deze onder vallen, in onze eigen fabriek wordt gemaakt, kunnen wij de kwaliteit altijd garanderen.

We voeren controles uit waar mogelijk en geen keuken verlaat onze fabriek zonder aan de strengste eisen te voldoen. Ook is het hierdoor mogelijk om alle keukens op maat te maken. Zo wordt er eenvoudig aan elke woonwens voldaan.

Keukens op maat

Keuken Kampioen is specialist als het gaat om Duitse keukens. Onze vakkundige adviseurs helpen u vanaf het ontwerpen tot de oplevering en ook de productie zelf hebben wij in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat de keuzemogelijkheden eindeloos zijn en geen vraag te gek is. Zo past er altijd een keuken van een Duits kwaliteitsmerk in uw woning en kan deze geheel naar uw wensen worden afgewerkt.

Er zijn voldoende keukens met een tijdloze uitstraling te vinden, maar u bent bij ons ook aan het goede adres wanneer u een moderne of landelijke keuken zoekt. Met onbeperkte mogelijkheden op het gebied van opstelling en afwerking wordt de keuken een hele persoonlijke plek. Voor de liefhebber van een natuurlijke uitstraling zijn de keukens met houtlook een mooie optie, terwijl de fans van een trendy keuken misschien liever voor hoogglans rood of een andere opvallende kleur gaan. En ook grepen, of juist het weglaten daarvan, hebben een grote invloed op de uitstraling.

Bestel nu ook vrijblijvend ons gratis keukenmagazine. Hiermee kunt u op uw gemak inspiratie opdoen en krijgt u handige tips.

Service tot na plaatsing

Onze Duitse keukens staan voor kwaliteit en dit ziet u dan ook overal in terug. Wij verbeteren voortdurend de afwerkingen van onze keukens. Dit omdat deze er dan niet alleen mooier uitzien, maar ook langer meegaan.

Ook gebruiken we alleen A-merk apparatuur en geven we graag advies op maat. Wij vertrekken pas als elk detail perfect afgewerkt en gemonteerd is en u helemaal tevreden bent. Maar ook dan houdt het nog niet op.

U krijgt op al onze Duitse keukenmerken vijf jaar volledige fabrieksgarantie zodat u zorgeloos kunt genieten van uw aanschaf.

Onze servicevoorwaarden zorgen er op die manier voor dat u langdurig plezier heeft van uw keuken. Wacht niet langer en bezoek ook één van onze showrooms of maak direct een afspraak met onze adviseurs.

Terug
Sluiten