Duitse keukens goedkoper

Duitse keukens goedkoper

Van Duitse keukens denkt men vaak dat ze goedkoper zijn. Maar er is iets dat nog veel belangrijker is dan de prijs.

Wie voor een Duitse keuken kiest, kiest voor gegarandeerde kwaliteit en precisie. En bij Keuken Kampioen vindt u Duitse keukens die voldoen aan beide voorwaarden: een scherpe prijs en topkwaliteit!

Zo kunt u ook met een kleinere portemonnee genieten van de ongekende zekerheid die een kwalitatieve Duitse keuken u geeft.

Eigen keukenfabriek in Duitsland

Keuken Kampioen produceert alle keukens in de eigen fabriek in Duitsland. Door de keukens zelf te fabriceren en alle A-merk apparatuur slim in te kopen, weten wij de kosten laag te houden. En het leuke is dat u degene bent die dit uiteindelijk terug ziet op de offerte.

Een ander voordeel van onze eigen fabriek is dat wij de hoogstaande kwaliteit die we beloven ook echt kunnen garanderen. We voeren controles uit en zorgen ervoor dat een keuken pas richting de klant gaat wanneer deze aan de strengste eisen voldoet. Ook kunnen wij elke keuken op maat maken, wat ervoor zorgt dat u met elke wens bij ons terecht kunt.

Van een groot kookeiland tot een U-vorm of kleine parallelopstelling, wij krijgen elke keuken passend in uw woning. Bij Keuken Kampioen zijn Duitse keukens goedkoper, maar haalt u daarnaast ook gegarandeerd kwaliteit in huis.

Dromen komen uit

Een keuken is een serieuze investering. U moet er een tijdje voor sparen en wilt er jarenlang van kunnen genieten. Het is daarom zaak om goed rond te kijken voordat u een beslissing neemt. Laat u eens inspireren door ons keukenmagazine of kom langs en neem een kijkje in één van onze showrooms. Zo kunt u op uw gemak ontdekken welke stijl bij u past, want er zijn verrassend veel keuzemogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor apparatuur, materiaal en kleur. De oneindige opties zorgen er ook voor dat uw keuken heel persoonlijk wordt en u elke woonwens uit kunt laten komen. Wanneer u al precies weet hoe uw ideale keuken eruit ziet of graag eens met een frisse blik de mogelijkheden wilt bekijken, is het absoluut zinvol om met onze vakmensen om tafel te zitten. Onze adviseurs hebben vele jaren ervaring en helpen u graag bij het samenstellen van een prachtige keuken op maat. Wacht daarom niet langer en maak direct een afspraak. Want onze Duitse keukens zijn goedkoper, maar dat wil niet zeggen dat u in moet leveren op service en maatwerk. Als u één van onze showrooms bezoekt, vraag dan ook eens naar de showroomkeukens. Wij vernieuwen geregeld onze collectie en de showroomkeukens kunnen we dan vaak heel scherp geprijsd aanbieden. 

Gegarandeerde kwaliteit

Omdat wij het gehele proces van ontwerp tot oplevering in eigen handen hebben, kunnen wij kwaliteit garanderen. Om u een extra gerust gevoel te bezorgen, geven we dan ook vijf jaar volledige fabrieksgarantie op onze keukens. Zo weet u zeker dat uw Duitse keuken goedkoper is, maar nog steeds ontzettend betrouwbaar.

Terug
Sluiten