Een nieuwe keuken kopen, wat kost dat?

Een nieuwe keuken kopen, wat kost dat?

Een nieuwe keuken, dat willen we allemaal wel. Maar is dat niet heel duur? Nee hoor! Dat kan iedereen betalen.

Wat kost het als u een nieuwe keuken wilt kopen? Waarschijnlijk staat een nieuwe keuken al even op uw verlanglijstje, voordat u zich gaat oriënteren. Dan is het goed om te weten hoeveel een keuken die voldoet aan uw wensen ongeveer kost. Voor een kwaliteitskeuken van Keuken Kampioen geldt: u koopt veel voor weinig geld.Bij Keuken Kampioen bepaalt u namelijk zelf precies hoeveel u aan uw nieuwe keuken wilt besteden. Zo kunt u kiezen voor een voordelig showroommodel, maar u kunt ook uitpakken en uw nieuwe keuken exclusief maken. Hoeveel uw ideale keuken kost, ziet u na een aantal eenvoudige stappen in de <link keukenplanner-prijs-berekenen>budgetplanner.

Waarom kost de ene nieuwe keuken meer dan de ander? 

  • De ene keuken wordt 'kaal' opgeleverd, terwijl de ander juist is voorzien van de nieuwste en meest luxe apparatuur
  • De prijzen van de verschillende materiaalopties lopen uiteen; een granieten werkblad of een werkblad van kunststof maakt nogal een verschil
  • De opstelling van keukens is verschillend. In een ruim opgestelde keuken worden meer kastopstellingen gebruikt.  

Waarom is Keuken Kampioen goedkoop?

De keukens van Keukens van Keuken Kampioen zijn van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd. Dat komt doordat onze keukens in onze eigen fabriek in Duitsland worden gemaakt. Zo houden wij de productie in eigen hand. Dat betekent: geen onverwachte kosten of extra uitgaven voor u. Wat een nieuwe keuken kost, hangt af van uw wensen en keuzes, maar dankzij Keuken Kampioen kunt u meer met uw budget dan u van te voren wellicht had gedacht. 

Let op: kortingen tot wel 70%

Keuken Kampioen heeft veel budgettoppers in het uitgebreide assortiment, voor iedere portemonnee vindt u in onze showroom een geschikte keuken. Wij hebben echter nog een extra voordelige keuze. Bij showroommodellen biedt Keuken Kampioen hoge kortingen. Deze kunnen oplopen tot wel 70 procent! Het gaat hier om keukens van uitstekende kwaliteit, nog net zo mooi en nieuw als een op maat gemaakte keuken. Wat uw nieuwe keuken kost met deze optie? Minder dan u dacht, denken wij! 

 

Wat uw nieuwe keuken ook kost, bij Keuken Kampioen weet u dat u nooit te veel betaalt. 

Terug
Sluiten