Even voorstellen: Francine van Heerlijke Happen

Even voorstellen: Francine van Heerlijke Happen

Hoi ik ben Francine, getrouwd en heb 1 dochter en ik ben gek op koken. 

Mijn passie voor koken is al op jonge leeftijd begonnen. Met ouders die graag koken, altijd verse producten gebruiken en niet schuw zijn om uit alle culturen recepten te proberen is de liefde voor koken er met de paplepel in gegoten. 

Al jaren kook ik graag voor familie en vrienden en elke keer zei men: “Je moet ècht iets met eten gaan doen, dit is zó lekker!”.

Vandaar dat ik Heerlijke Happen in het leven heb geroepen. Lekkere recepten, die makkelijk te maken zijn.

Iedereen is tegenwoordig druk met werken, sporten, hobby’s, huishouden en met deze recepten wil ik laten zien dat je vrij gemakkelijk goed en gezond kunt eten zonder dat je uren staat te stressen in de keuken.

Verse producten, soms klassiekers met mijn eigen twist, heerlijke happen voor iedereen!

In het blog van Keuken Kampioen zal ik regelmatig mijn recepten in een video laten zien zodat deze eenvoudig na te maken zijn. 

Smakelijk eten!

 Terug
Sluiten