Fijner koken met de nieuwste technologieën

Fijner koken met de nieuwste technologieën

Op het gebied van koken blijven zich steeds weer nieuwe technologieën ontwikkelen. Dat allemaal om het u nog gemakkelijker te maken zodat u meer kunt genieten van het koken en zich niet druk hoeft te maken om de kleine dingen. Zo wordt koken een stuk eenvoudiger. Denk hierbij aan het juist instellen van de afzuigkap of hoe hoog het vuur precies moet voor een bepaald gerecht. Echter kunnen al deze innovatieve technologieën soms wat overweldigend zijn. Hoe weet u nu precies welke innovatie het beste bij uw wensen past? Wij lichten een aantal innovaties voor u uit zodat u zelf kunt bepalen. 

AEG Hob2Hob

Tijdens en na het koken is het prettig als er geen etensgeuren blijven hangen en u kunt genieten van een frisse keuken. Hier is de afzuigkap een essentieel onderdeel voor. Toch heeft niet ieder gerecht dezelfde afzuiging nodig. Met de AEG Hob2Hob technologie hoeft u zich niet meer druk te maken over de juiste afzuiging van de etensgeuren. Met deze functie is uw AEG kookplaat gekoppeld aan uw AEG afzuigkap. Zodra u de kookplaat inschakelt, gaat de afzuigkap ook aan. Dan meet de afzuigkap door verschillende sensoren de dampen die van uw gerecht afkomen en daarmee bepaalt hij de sterkte van de afzuiging. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het koken en bent u verzekerd van een energiezuinige afzuiging.

Whirlpool Pleasure Cookers

Whirlpool introduceert een nieuwe manier van koken: de Pleasure Cookers functie. Deze functie zorgt ervoor dat u eenvoudig uw fornuis kunt gebruiken en vooruitstrevende resultaten bereikt met het bereiden van uw gerechten. Door de snelle interactie en intuïtieve bediening wordt koken nog moeitelozer voor u gemaakt. Dankzij de 6th Sense technologie wordt de temperatuur en bereidingstijd van de oven automatisch ingesteld op basis van het type gerecht. Houdt u van diverse gerechten bereiden op uw fornuis? Met de Pleasure Cookers functies heeft u keuze uit zes verschillende warmtelevels die de meest ingewikkelde recepten haalbaar maken. Alles voor een smaakvolle en geavanceerde kookprestatie.
 

Siemens InductionAir

Siemens presenteert een nieuwe manier van ventilatie tijdens het koken: de InductionAir. Wilt u graag ruimte besparen of houdt u van een minimalistisch design? Met de InductionAir heeft u alleen de kookplaat van Siemens nodig die over de InductionAir beschikt. U hoeft daarnaast geen aparte afzuiging aan te schaffen. Het ventilatiesysteem wordt volledig geïntegreerd in de inductiekookplaat. Deze manier van koken past in ieder keukenontwerp. Het systeem is makkelijk te installeren en neemt niet veel ruimte in onder uw kookplaat. Met de FlexInductieplaat die bij InductionAir past, kunt u zelf uw eigen kookzones bepalen zonder dat je gelimiteerd bent aan de grootte van uw pan en de ruimte op uw kookplaat.

Samsung Virtual Flame Technology

Wilt u precies weten wat de kookzones op uw inductieplaat doen? Dat kan met de Virtual Flame Technology van Samsung. De Led-gasvlammen aan de voorkant van de kookzone geven precies aan hoe hoog het vuur staat. Op die manier kunt u op een precieze manier uw eten bereiden zonder dat u bang hoeft te zijn dat iets aanbrandt of overkookt. 
 

Bereken het met onze budgetplanner

Past de gewenste kookplaattechnologie in uw budget? Bereken dit met onze budgetplanner. Zo kunt u precies zien of de nieuwste technologie ook in uw budget en keuken past. Voor vragen kunt u een afspraak maken in een van onze showrooms. Daar staan onze deskundige adviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Terug
Sluiten