Gehaktbalbattle

Keuken Kampioen Gehaktballen Battle

Op dinsdag 8 november 2016 vond de eerste echte Keuken Kampioen Gehaktballen Battle plaats in onze showroom in Zaandam. Een battle waarin 4 food-bloggers strijden om de titel van beste gehaktballen-maker van 2016. Samen gingen ze de strijd aan en de komende weken stemt het publiek via Facebook wie er met de prijs vandoor gaat.

In de Keuken Kampioen showroom in Zaandam gingen de foodbloggers (Keukenliefde, Mind Your Feed, PassieVrouwen en Betty's Kitchen) aan de slag met de voorbereiding voor hun gehaktballen. Ieder had twee gehaktbal recepten uitgekozen waarmee zij dachten de battle te kunnen gaan winnen. Er werd fanatiek gebakken, gefrituurd, gestoomd en gegrild. Het resultaat bestond uit acht overheerlijke en totaal verschillende gehaktballen! Bekijk de video van de complete battle hier.

Tussendoor hadden de dames even tijd om de keukens in de showroom te bekijken. Aangezien ze de meeste tijd in hun keuken doorbrengen, noemden ze al snel allerlei plus- en minpunten op van de keukens die ze tegenkwamen. Ieder van hen kon ook vrij gemakkelijk hun favoriete droomkeuken aanwijzen!

De favoriete keukens van Betty's Kitchen en Mind Your Feed

Betty van Betty's Kitchen gaat voor een witte keuken met schiereiland. Lichte keukendeuren en een donker glazen werkblad. Deze keuken heeft een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging zodat er geen afzuigkap in de weg hangt!

Reny van Mind Your Feed gaat voor een grijze keuken in beton-look. Zowel de keukendeuren als het werkblad is in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal uitgevoerd. Ze houdt van stoer en donker dus deze keuken is een match!


De favoriete keukens van PassieVrouwen en Keukenliefde

Tamara van PassieVrouwen kiest voor een keuken met een groot vrijstaand fornuis en een grote oven. Omdat ze vaak voor grote groepen vrienden en familie kookt is een groot fornuis voor haar ideaal. Ook Wendy kiest voor een formaatje XXL, maar dan eentje om je eten in te koelen. Omdat zij thuis twee grote kinderen heeft is het voor haar ideaal om veel verse boodschappen kwijt te kunnen.

Annemiek van Keukenliefde laat haar keuze vallen op een keuken met een groot kookeiland. Met als belangrijkste reden dat ze het gezellig vindt om haar gezin of gasten om zich heen te hebben als ze kookt. Ook het koken op gas in deze keuken vindt ze ideaal!


**jouw droomkeuken gezien? Of benieuwd naar de gehele collectie? Bestel dan ons gratis magazine!**

Toen alle gehaktballen klaar waren kon het proeven beginnen! Het team van Keuken Kampioen nam er goed de tijd voor en kwam per food-blogger met de nominatie:

Keukenliefde: Gehaktballen in Belgische biersaus
Mind Your Feed: Kip gehaktballetjes met munt en koriander
Betty's Kitchen: Indonesische gehaktballetjes
Passie Vrouwen: Ajax kampioens-gehaktbal

En nu is de beurt aan het publiek! Wat is jouw favoriete gehaktbal recept en wie moet er volgens jou winnaar worden van de Keuken Kampioen Gehaktballen Battle? Stem nu via Facebook en wie weet win jij een keuken inbouwapparaat van Bauknecht twv €500,-!

Terug
Sluiten