Goedkope keukens Duitsland

Goedkope keukens Duitsland

U zoekt een goedkope keuken met de kwaliteit uit Duitsland? Duitse keukens associeert u waarschijnlijk met betrouwbaar, degelijk en kwaliteit. Het is dan ook niet vreemd dat veel keukens die Keuken Kampioen in Nederland verkoopt, in Duitsland zijn geproduceerd.

Keuken Kampioen houdt het productieproces in eigen hand en streeft daarbij naar perfectie. Wij hebben een eigen fabriek in Duitsland waar wij onze goedkope keukens produceren onder de naam Steinhaus. 

De fabriek in Duitsland 

Kwaliteit staat voorop bij Keuken Kampioen. Dat is één van de redenen dat wij alle keukens in onze eigen fabriek in Duitsland produceren. Een vakkundig team werkt daar met de modernste machines en maakt uw keuken geheel op maat.

Onze keurmeesters keuren de keukens uitgebreid, hierdoor verlaat geen enkele keuken de fabriek voordat alles perfect is. Kwaliteit is verzekerd bij al onze goedkope keukens afkomstig uit Duitsland. Wij onderstrepen dit met maar liefst vijf jaar volledige fabrieksgarantie bij de aankoop van uw keuken. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van onze Duitse keukens

Waarom een goedkope keuken uit Duitsland?

Of het nu gaat om auto's, elektrische apparaten of keukens: producten van Duitse makelij zijn van hoge kwaliteit. De klant verwacht precisie en degelijkheid. In onze fabriek in Duitsland laten wij dan ook niets aan het toeval over. Het gehele productieproces verloopt zeer gestroomlijnd en is volledig gericht op een snelle en perfecte productie. Daardoor is de Duitse kwaliteit in al onze voordelige keukens terug te zien.

Voordelen van goedkope keukens uit Duitsland 

Wanneer u kiest voor een Duitse keuken, kiest u voor de beste materialen en afwerkingen. Keuken Kampioen speelt continu in op nieuwe innovaties. En omdat wij het productieproces in eigen hand houden, voeren wij dit direct door in de ontwerpen.

Zo is uw voordelige keuken altijd voorzien van de modernste mogelijkheden en technische snufjes. Bij Keuken Kampioen koopt u een keuken uit Duitsland van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Twijfelt u nog? Maak dan gebruik van onze budgetplanner of kijkt u eens bij onze showroomkeukens voor scherpe aanbiedingen.

Bezoek de fabriek in Duitsland

Bent u benieuwd waar onze goedkope keukens in Duitsland precies worden geproduceerd? Dan bent u van harte welkom om de fabriek een keer te bezoeken. Twee keer per jaar organiseert Keuken Kampioen een bezoek aan de fabriek in Duitsland, zodat u letterlijk een kijkje in de keuken krijgt. Al eerder kennismaken met onze uitgebreide collectie goedkope keukens? Bezoek dan een showroom bij u in de buurt. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe keuken! 

Terug
Sluiten