Hanglampen voor uw keukentafel

Maak uw keukentafel compleet met de perfecte hanglamp

De perfecte hanglamp is belangrijk, omdat deze uw eetkamer helemaal compleet maakt. Daarnaast heeft u van de juiste verlichting veel plezier. Op dit moment zijn hanglampen erg populair. Dit is ook niet zo gek, want deze lampen sluiten aan op iedere eetkamerstijl en vullen de ruimte op. Als er één plek is waar een hanglamp goed tot zijn recht komt, dan is het wel boven de keukentafel. Daarom kunt u aan de hand van dit blog inspiratie opdoen voor het kiezen van de perfecte hanglamp voor boven uw keukentafel.

Kies uw eigen stijl hanglamp

Voor iedere keukenstijl is een passende hanglamp te vinden. Ter inspiratie lichten we een aantal stijlen voor u uit:

Modern
Heeft u bijvoorbeeld een moderne keukenstijl met een moderne tafel, kies dan voor een grote centrale hanglamp. Bij modern gaat het om minimalistisch en strak. Bij deze lamp geldt dan ook hoe groter, hoe beter.

Industrieel
Industriële keukens  komen voort uit de tijd dat fabrieken omgebouwd werden tot woonruimte. Bij deze stijl passen hanglampen zonder lampenkap of met een open lampenkap perfect. Vooral die een koper- of metaalkleur hebben. Hierdoor behoudt u dezelfde stijl en maakt de hanglamp uw eetkamer helemaal af.

Landelijk
Bij een landelijke stijl kunt u kiezen voor hanglampen met hout. Dit materiaal straalt altijd warmte uit en dat is ook precies een kenmerk van de landelijke keukenstijl. Daarnaast kunt u ook nog zelf mooie hanglampen creëren.

Maak uw eigen catchy hanglamp

Wilt u graag een bijzondere hanglamp ophangen die in het oog springt, uniek is en zelfgemaakt? Maak dan een hanglamp waarbij de lampenkappen van vergieten gemaakt zijn. Als u ooit al zo een lamp heeft gezien, dan weet u dat het er bijzonder uit ziet. Door de gaatjes komt namelijk licht wat zorgt voor een mooi en speels effect. Deze hanglamp past perfect in een landelijke eetkamerstijl.

Laat u nog meer inspireren

Wilt u graag nog meer inspiratie opdoen voor uw eetkamer? Vraag dan het gratis keukenmagazine van Keuken Kampioen aan. Hierin leest u handige tips en al het nieuws op keukengebied: het staat boordevol inspiratie.

Terug
Sluiten