Hoekkeukens met een efficiënte hoek

Wat doe ik met die hoek in mijn hoekkeuken?

Een hoekkeuken is erg populair en wordt ook wel een L-vormige keuken genoemd. Om optimaal van uw keuken gebruik te maken, kun je tegenwoordig kiezen voor efficiënte hoekkasten waarmee u geen opberg- en werkruimte verliest. Hierdoor verliest u geen opberg- en werkruimte. Graag helpen wij u bij het opdoen van inspiratie voor uw hoekkeuken. Lees in dit blog wat u kunt doen met die hoek in uw keuken!

Oplossingen voor die hoek in uw hoekkeuken

De hoek in een hoekkeuken kan op verschillende manieren ingericht worden. Het is maar net wat u fijn vindt en welke spullen u in de hoek van de hoekkeuken wilt opbergen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de mogelijkheden waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht:

  • Carrouselkast. Dit is een systeem waarbij, vaak twee, ronde draaiplateaus in de kast gemonteerd zijn. Zodra u de kastdeur opent kunt u uw spullen, die zich achter in de kast bevinden naar voren draaien, door middel van het draaiplateau naar voren draaien. Een veelvoorkomende en handige optie.
  • Le mans systeem. Bij dit systeem omvat het één of meerdere planken, die in de hoekkast bevestigd worden. Deze planken komen in zijn totaliteit naar buiten toe.
  • Spoelbak. Een overhangende spoelbak is ideaal voor in een hoek. Dit verhelpt ook gelijk het probleem met de vaak nutteloze ruimte onder de spoelbak, ideaal toch?
  • Gewone hoekkast met planken. Wilt u een goedkope oplossing, dan kunt u kiezen voor een gewone hoekkast met planken.
  • Open planken. Een andere leuke optie is om open planken in de hoek te plaatsen en hier leuke potjes of foto's op te plaatsen. Zo krijgt uw keuken direct een persoonlijke sfeer!Benieuwd naar onze andere oplossingen? Bekijk dan het showroom overzicht.

Bezoek de showroom

Breng een bezoek aan één van de showrooms van Keuken Kampioen en laat u inspireren door de mogelijkheden van een hoekkeuken. Onze adviseurs helpen u graag en geven u een uitgebreid deskundig advies.

Terug
Sluiten