Kampioenskoorts stemmen verzamelen

Hé voetbalkampioen! Klaar voor het kampioensduel?

Alle ballen verzamelen? Nee, alle stemmen verzamelen! Je hebt namelijk nog maar een paar dagen de tijd om jouw voetbalteam aan de overwinning te helpen in de KampioensKoorts. Want is jouw senioren amateur voetbalteam dit seizoen in de race om kampioen te worden? Dan maak je kans op deze onvergetelijke prijs: jullie kampioenswedstrijd die wordt uitgezonden door FOX Sports. Het enige wat je hoeft te doen, is ervoor zorgen dat jouw team de meeste stemmen krijgt.

Nederland heeft KampioenKoorts

De kampioenwedstijd van jouw senioren amateur voetbalteam die live wordt uitgezonden op FOX Sports - dat is natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Met deze actie willen wij van Keukenkampioen en FOX Sports laten zien dat wij kampioenen steunen en dat het belangrijk is om de lokale gemeenschap in het voetbal te binden en te bereiken. Want welke plaats heeft er nou geen eigen voetbalvereniging? En een senioren amateurteam dat kampioen wordt, mag natuurlijk gerust in de spotlights gezet worden!

Een spannende wedstrijd

Inmiddels hebben meer dan duizend senioren amateur voetbalteams zich aangemeld om kans te maken op deze unieke prijs. Het leuke daaraan is dat al deze teams net zo divers zijn als de Nederlandse lokale voetbalwereld die Fox Sports met deze wedstrijd in het zonnetje wil zetten. Senioren amateur voetbalteams uit alle windstreken doen mee en ook de dameselftallen zijn vertegenwoordigd. Maar wie er gaat winnen, is nog lang niet besloten. Dit is eigenlijk net zo spannend als een goede voetbalwedstrijd....

Je kunt nog scoren!

Laat Nederland zien dat jouw voetbalteam klaar is voor het kampioensduel en zorg ervoor dat de fans jullie naar de overwinning stemmen. Stemmen kan tot en met 31 maart 2017 op kampioenskoorts.nl dus zet je beste beentje voor en wie weet wordt jullie kampioenswedstrijd live uitgezonden op FOX Sports.

Let the game begin!

Terug
Sluiten