Kampioenskoorts

Jouw Kampioenswedstrijd live op FOX Sports?

Doe mee aan KampioensKoorts!

FOX Sports en Keuken Kampioen zijn op zoek naar Kampioenen. Speel jij in een senioren amateur voetbalteam dat in de race is om dit seizoen kampioen te worden? Meld je team aan en wie weet zenden we jullie wedstrijd straks LIVE uit op FOX Sports! Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat de wedstrijd wordt uitgezonden op FOX Sports.

Jouw kampioenswedstrijd live op televisie?

Bekijk alle actuele informatie over Kampioenskoorts nu hier!

 

Het is de droom van iedere amateurvoetballer die dit jaar uit kan komen. Vanaf vandaag kunnen je jouw amateurteam inschrijven om kans te maken op een live kampioenswedstrijd op FOX Sports!

Jouw wedstrijd wordt voorzien van voorbeschouwing en analyse van onder andere Hans Kraay jr!

BEKIJK HIER DE VIDEO. 

Aanmelden?

Is jouw voetbalteam in de race voor het kampioenschap? Dan kun je jouw team aanmelden op www.KampioensKoorts.nl om vervolgens zoveel mogelijk stemmen binnen te halen van jouw eigen ‘legioen’.

De amateurverenigingen met de meeste stemmen behalen de top tien, waarna een vakjury de winnaar kiest. De winnaar wordt op 7 april bekend gemaakt.

 

 

Een erepodium voor echte kampioenen!

Wij dragen alle kampioenen in Nederland, ook in het amateurvoetbal, een warm hart toe. De Eredivisie en Jupiler League krijgen veel aandacht, maar door heel Nederland worden er elk jaar honderden voetbalteams kampioen in hun competitie. Zo'n topprestatie verdient ook aandacht én een echte huldiging. Wij vinden het geweldig om ook deze Kampioenen een erepodium te bieden op de nationale televisie!

 

Terug
Sluiten