Keuken van 1.3 miljoen

Keuken van 1,3 miljoen!

Beetje keukenbudget over en kun je 8 maanden op je nieuwe keuken wachten?

Dan kun kiezen voor de duurste keuken ter wereld. Een ontwerp van Claudio Celiberti kost je slechts 1,3 miljoen! Maar dan heb je wel een keukenontwerp met Swarovski kristallen verlichting en Gaggenau keukenapparatuur.

Claudio Celiberti is een Italiaanse ontwerper die grensverleggende exterieurs en interieurs "schept". Hij komt uit een voorname lijn van Italiaanse ambachtslieden. Hij trainde aan de zijde van zijn vader in Zuid-Italië en leerde elk element van design, architectuur, bouw en projectmanagement. Nadat hij een reputatie opgebouwd had als een toonaangevende jonge ontwerper, verhuisde hij naar het Verenigd Koninkrijk en liet sindsdien zijn sterke Italiaanse invloed doorwerken in de meest elitaire ruimtes, waaronder dus deze exclusieve keuken.

En verwacht geen massief gouden kranen...deze zijn van chroom. Ontworpen door Philippe Starck. Ze zijn wel bedekt met kristallen; want dat is echt wel handig als je de lasagneschaal moet afspoelen!

Verder zijn alle 27 kasten gemaakt met 9 mm kristallen deuren en handvaten en zijn de kasten bekleedt met massief koper, dat volgens de ontwerper de hygiënische eigenschap heeft dat het "schadelijke microben deactiveert".

De rest van de keuken is voorzien van een kristallen eiland, een natuurstenen werkblad, en een kristallen "bassin". Het middelpunt is een Swarovski Crystal en Cristallo di Murano kroonluchter, ontworpen door de heer Celiberti zelf.

Even nadenken of dat dit in uw huis past...Helaas kunnen we bij Keuken Kampioen deze keuken niet leveren. Maar voor een "lookalike" keuken voor een wat lager budget kunt u altijd even langskomen!

Terug
Sluiten