Keuken zonder bovenkasten

Keuken zonder bovenkasten

Een keuken zonder bovenkasten is een van de trends van dit moment. Door de bovenkasten weg te laten, ontstaat een ruimtelijke uitstraling en oogt de keuken rustiger en meer open. Bovendien gebruiken veel mensen - met name de bovenste plank - van hun bovenkasten niet veel omdat ze hier lastig bij kunnen. Keuken Kampioen heeft een breed aanbod keukens, waaronder ook veel keukens zonder bovenkasten.

Mogelijkheden keuken zonder bovenkasten

Met een keuken zonder bovenkasten kunt u alle kanten op. Zo heeft u de keuze uit diverse stijlen en kleuren. Kiest u voor strak en modern, houdt u misschien van klassiek of mag de keuken wat u betreft wel een landelijk tintje hebben? Hoewel de meeste keukens zonder bovenkasten modern zijn, is alles mogelijk.

Dit geldt overigens ook voor de kleur van uw nieuwe keuken. En er zijn nog meer opties om uit te kiezen: gladde of paneeldeurtjes, een matte of hoogglans afwerking, grepen of greeploos, het werkblad en natuurlijk de apparatuur. De adviseurs van Keuken Kampioen laten u graag de verschillende mogelijkheden zien, zodat u een goede keuze kunt maken voor uw nieuwe keuken zonder bovenkasten.

Voldoende opbergruimte in uw keuken zonder bovenkasten

Een keuken zonder bovenkasten betekent een keuken met minder opbergruimte. Er zijn tenslotte minder kasten waarin u uw servies en keukenspullen kunt bewaren. U kunt voor extra opbergruimte zorgen door te kiezen voor een grotere keuken, maar dit is niet in elke ruimte mogelijk. In dit geval is het belangrijk om te letten op een efficiënte indeling van de onderkasten. Korfladen bieden bijvoorbeeld meer opbergruimte dan kastjes.

Komt u toch ruimte te kort? Overweeg dan een aparte kasten- of apparatenwand. Deze kunt u eventueel weg laten vallen in de muur, om de ruimtelijke uitstraling van de keuken te behouden. Een andere mogelijkheid zijn planken aan de muur. Zo behoudt u de open uitstraling van de keuken, met tegelijkertijd wel meer opbergruimte.

Keuken zonder bovenkasten kopen bij Keuken Kampioen

Keuken Kampioen heeft een breed aanbod keukens zonder bovenkasten in diverse stijlen. Omdat we onze keukens in onze eigen fabriek produceren, is alles mogelijk en kunnen we de keuken volledig aanpassen aan uw wensen. Kom langs in onze showroom en ga op zoek naar uw nieuwe keuken zonder bovenkasten!

Terug
Sluiten