keukengordijnen

Stijl uw keuken met keukengordijnen

Keukengordijnen dragen bij aan de uitstraling en identiteit van uw keuken. Door gordijnen te kiezen in dezelfde stijl als de rest van uw keuken, zorgen keukengordijnen net voor dat beetje extra. Hier leest u meer over de mogelijkheden en geven wij u enkele handige tips voor de aankoop van uw gordijnen.

Welke gordijnen passen bij uw keukenstijl?

Iedere keukenstijl kan gecombineerd worden met verschillende soorten gordijnen. Met de keuze voor keukengordijnen kunt u ervoor zorgen dat uw keukenstijl nog wat extra naar voren komt. Heeft u bijvoorbeeld een landelijke keuken? Geruite gordijnen of gordijnen met een warme kleur zorgen voor dat extra warme, gezellige gevoel in de keuken. Bij het strakke design van een moderne keuken zijn gordijnen met effen kleuren juist weer de perfecte aanvulling. Hierbij kunt u ook variëren met gordijnen die meer licht doorlaten, zodat uw keuken de open en ruimtelijke uitstraling behoudt. Dit zorgt voor een huiselijke sfeer. In een industriële of designkeuken zijn jaloezieën een goede optie. Deze zorgen voor een strak design met een bijzondere touch.

Waar moet u rekening mee houden bij de aankoop van keukengordijnen?

De keuken is een ruimte waar veel gaande is. Tijdens het koken kunnen geuren zich door de ruimte verspreiden. Ook vet komt soms op plekken waar u het liever niet terugziet. Het is daarom belangrijk om voor gordijnen te kiezen die makkelijk wasbaar zijn. U kunt ook kiezen voor jaloezieën van pvc of metaal. Deze kunt u eens in de zoveel tijd even afnemen met een doekje, zodat de jaloezieën weer mooi schoon worden. Houd dus rekening met de materiaalkeuze voor uw gordijnen in de keuken.

Vraag ons gratis magazine aan

Bent u op zoek naar wat extra inspiratie? Bestel dan hier ons gratis magazine vol met handige tips en trucs. In het magazine vindt u maar liefst 67 pagina’s met afbeeldingen van voorbeeldkeukens en klantenervaringen. Binnen drie werkdagen ontvangt u het magazine gratis bij u thuis.

Terug
Sluiten