Keukenkasten kopen - Keuken Kampioen

Keukenkasten kopen

het is soms niet makkelijk. Vooral niet als u veel keus heeft en u meerdere modellen keukenkasten mooi vindt. Graag helpen wij u hierbij. Het uiterlijk van de kasten is natuurlijk het belangrijkste onderdeel, omdat dit de stijl van uw keuken bepaalt. In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten, zodat er voor u zeker een model bij zit dat aansluit bij uw wensen en keukenstijl. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende soorten en mogelijkheden die Keuken Kampioen biedt.

Soorten keukenkasten

Wanneer u keukenkasten gaat kopen is het goed om te bedenken wat u allemaal wilt opbergen in de kasten. Hiermee kunt u gelijk bekijken hoeveel keukenkasten u nodig heeft. Keuken Kampioen heeft verschillende soorten kasten in het assortiment om al uw spullen mooi in op te bergen.

-       Boven- en onderkasten

Deze kasten ziet u bijna in iedere keuken terugkomen. Het biedt veel opbergruimte en de deuren van deze kasten komen in verschillende soorten.

-       Hoekkasten

Veel keukens hebben ook hoekkasten. Met een slimme oplossing voor uw hoekkast creëert u nog meer opbergruimte. Bekijk voor de slimme oplossingen van deze kasten de hoekkast keuken.

-       Voorraadkasten

Voor het opbergen van al uw voedsel zijn voorraadkasten erg handig. Vaak zijn deze hoger en kunt u deze kasten uit schuiven, zodat u ook goed bij uw producten kunt die achterin de kast staan.

Naast de soort kast is het ook goed om te bedenken welke stijl u mooi vindt. U kunt namelijk bij de keukenkasten kiezen voor verschillende deuren.

Keukenkastdeuren

De deuren van uw keukenkasten bepalen voornamelijk de stijl van uw keuken. Daarom is de uitstraling van de kasten bij Keuken Kampioen ook zeer divers: van strakke kunststof kasten tot nostalgische houten kasten. Daarnaast zijn de deuren ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld glas. Naast de soorten materialen zijn ook de handgrepen bepalend voor de uitstraling. Wilt u een strakke keukenstijl? Kies dan voor greeploze keukenkasten en een klepkast in plaats van kastdeuren. Kasten die sluiten door middel van een klep kunnen breder zijn, dan keukenkasten met deuren. Dit maakt de keukenuitstraling nog strakker. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij helpen u hier graag bij.

Bezoek de showroom

Breng een bezoek aan één van onze showrooms van Keuken Kampioen en laat u inspireren door de mogelijkheden voor het kopen van uw keukenkasten. Onze adviseurs helpen u graag en geven u een uitgebreid deskundig advies.

Terug
Sluiten