koelkast een eyecatcher

Maak van uw koelkast een eyecatcher

Koelkasten staan met name bekend als functionele toevoeging aan de keuken, maar niet per se als een stijlvolle. Vaak worden ze daarom geïntegreerd in de rest van het keukeninterieur, terwijl dat eigenlijk niet per se nodig is. Er zijn namelijk allerlei manieren om van uw koelkast juist de blikvanger van de keuken te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Amerikaanse koelkasten

De Amerikaanse koelkast, ook wel de side-by-side koelkast genoemd, is een waar begrip in het keukenlandschap en dat is niet zonder reden. Deze koelkast heeft dubbele deuren waardoor hij groot, praktisch en opvallend is. Een perfecte eyecatcher voor in een grote of open woonkeuken. Zo straalt bijvoorbeeld de Amerikaanse koelkast van Samsung exclusiviteit en luxe uit. Naast het uiterlijk biedt de side-by-side koelkast nog meer voordelen: u kunt koelen en vriezen in één, u heeft beschikking over een ijsklontjes dispenser, u kunt koud water tappen en u heeft een vak aan de voorzijde zodat u niet telkens de hele koelkastdeur open hoeft te doen.


Ga voor een gekleurde uitvoering

Wilt u echt een koelkast hebben die eruit springt? Ga dan voor een gekleurde koelkast die geheid alle ogen op zichzelf vestigt. De koelkasten van SMEG hebben een uniek, stijlvol design, mede door de bijzondere greep en de luxe, ronde vormen. Daarnaast staan ze bekend om de oneindige mogelijkheden wat betreft kleuren en patronen van de koelkast. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een Swarovski gouden koelkast, een chocoladekleurige koelkast of voor een knalgele of fel blauwe variant. De koelkast is daarnaast ook verkrijgbaar met bijzondere dessins zoals een streepjespatroon of de kleuren van een vlag. Voor welke uitvoering u ook gaat, met een SMEG koelkast bent u verzekerd van een blikvanger.

Wees creatief

U hoeft niet per se een vrijstaande koelkast te hebben om een eyecatcher te creëren. Door zelf creatief te zijn vestigt u de aandacht op een andere manier op uw koelkast. Maak bijvoorbeeld gebruik van muurstickers of behang om de koelkast van een heel ander, opvallend uiterlijk te voorzien. Gebruik of maak zelf koelkastmagneten die enerzijds de koelkast opfleuren en er anderzijds voor zorgen dat u bijvoorbeeld leuke kaarten of foto’s op uw koelkast kunt bevestigen. Het is zelfs een mogelijkheid om uw koelkast te verven. Een leuke optie is om gebruik te maken van krijtbordverf. Dit ziet er niet alleen uniek en leuk uit, het is ook nog eens handig om bijvoorbeeld een boodschappenlijst op te zetten, berichten door te geven aan medebewoners of om de kinderen mee te laten spelen.


Behoefte aan meer inspiratie?

Wilt u graag nog meer voorbeelden zien van hoe uw koelkast de blikvanger van de keuken wordt of heeft u behoefte aan nog meer keukeninspiratie? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan, deze staat boordevol leuke ideeën, inspiratie en tips.

Terug
Sluiten