Koelkast met ijsblokjes machine

Koelkast met ijsblokjes machine

Extra luxe en gemak met een Amerikaanse koelkast. 

Een Amerikaanse koelkast is dankzij de verschillende functies onmisbaar in een luxe keuken.

Zo kunt u met een Amerikaanse koelkast in een handomdraai ijsblokjes maken met de ice-dispencer of schaafijs met de ice-crusher. Ideaal wanneer u veel visite op bezoek krijgt en snel lekkere verfrissende drankjes op tafel wilt zetten.

Bent u benieuwd naar alle functies van een Amerikaanse koelkast die voor extra gemak zorgen? Deze staan hieronder op een rijtje:

  • Minibar: verschillende Amerikaanse koelkasten zijn voorzien van een minibar in de deur die u met een luik kunt openen. Hierdoor hoeft de deur niet elke keer te worden geopend waardoor de kou binnen blijft. Dit is beter voor zowel uw energierekening als het milieu. 
  • IJsblokjes machine: in een Amerikaanse koelkast is altijd een voorraad ijsblokjes aanwezig waardoor u met één druk op de knop uw drankjes kan voorzien van ijsblokjes.
  • Ice-crusher: met een ice-crusher worden ijsblokjes omgezet tot schaafijs. Ideaal wanneer u graag cocktails maakt. 
  • Waterdispenser: binnen een handomdraai bent u voorzien van ijskoud water met de waterdispenser. Dit is heerlijk op warme dagen wanneer u wel een beetje verkoeling kan gebruiken.
  • 0 graden zone: in dit gedeelte van de Amerikaanse koelkast kunt u uw fruit, groente of vlees lang vers houden. De 0 graden zone wordt ook wel BioFresh genoemd.
  • Snel koel- en snelvriessysteem: wanneer u spullen in uw koelkast plaatst of er spullen uithaalt, kan er veel koelte ontsnappen. Het snel koel- en snelvriessysteem zorgt ervoor dat de Amerikaanse koelkast snel weer op temperatuur is.
  • No frost: de lucht in de vriezer blijft droog dankzij de no frost functie. Hierdoor voorkomt u aanvriezend ijs.  

Kom langs in onze winkel

Wilt u ook extra gemak ervaren? Kom dan langs en bekijk onze Amerikaanse koelkasten. Wij helpen u graag bij uw keuze zodat u de Amerikaanse koelkast aanschaft die past bij uw persoonlijke wensen en keuken. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de laagste internetprijs. 

Terug
Sluiten