Kosten nieuwe keuken

Wat kost een keuken

Aangezien u niet dagelijks een nieuwe keuken aanschaft, kan het lastig zijn om een inschatting te maken van de verwachte kosten. Omdat u uw nieuwe droomkeuken helemaal naar wens inricht, is er geen standaard kostenplaatje te geven. Maar met wat tips over waar u aan dient te denken, komt u zelf een heel eind.

De oude keuken

Voordat u kunt nadenken over de kosten van uw nieuwe keuken, dient u allereerst na te denken over uw huidige keuken. Heeft u een nieuwbouwwoning waar nog geen keuken in staat of moet u eerst uw huidige keuken slopen? Hiernaast kunt u natuurlijk ook de optie overwegen om uw keuken slechts gedeeltelijk te vervangen. Kies bijvoorbeeld alleen voor nieuwe keukendeurtjes, zo heeft u de uitstraling van een nieuwe keuken, zonder uitzonderlijk hoge kosten. Maar ook het meenemen van apparatuur die nog uitstekend werkt is natuurlijk mogelijk. Daarnaast is het van belang om te bekijken of er leidingen aan- of omgelegd moeten worden voor uw nieuwe keuken geplaatst wordt. Logischerwijs geldt: meer werkzaamheden leiden tot hogere kosten.

De droomkeuken

Als de ruimte eenmaal leeg is, komen de nieuwe keuken en de bijbehorende kosten om de hoek kijken. Hier heeft u natuurlijk eindeloze mogelijkheden; u bent immers volledig vrij om zelf het budget te bepalen. Door te kiezen voor een goede basis, met dezelfde opstelling als uw huidige keuken en standaard A-merk apparatuur, heeft u een kwalitatief hoogstaande keuken tegen een scherpe prijs. Heeft u meer te besteden, bekijk dan eens de luxe mogelijkheden zoals een kookeiland of een koffiemachine die van alle opties voorzien is. Ook is het aan u om te bepalen of u de keuken zelf monteert of dat u de montage aan de vakmensen van Keuken Kampioen overlaat. U ziet, u kunt zelf veel invloed uitoefenen op de kosten van een keuken.

De voordelen van Keuken Kampioen

Omdat wij onze keukens produceren in onze eigen fabriek in Duitsland, kan Keuken Kampioen elke keuken op maat maken en tegelijkertijd de beste kwaliteit garanderen. Door hiernaast ook nog eens alle apparatuur slim in te kopen, weten wij deze Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs te leveren, daarnaast bieden wij onze showroomkeukens aan tegen een scherpe prijs en vernieuwen wij regelmatig onze collectie. Modern design, vakkundig advies en persoonlijke begeleiding bij het samenstellen van uw droomkeuken; u vindt het allemaal bij Keuken Kampioen.

Breng daarom eens een vrijblijvend bezoek aan één van onze showrooms, waar onze adviseurs u graag helpen bij het beantwoorden van de vraag: "Wat kost een keuken?".

Terug
Sluiten