kunststof houtlook

De houten keuken met de voordelen van kunststof

Een houten keuken met de voordelen van kunststof? Lees alles over kunststof houtlook als praktisch alternatief.

De houten keuken met de voordelen van kunststof

De houten keuken is helemaal terug. Vooral in de landelijke keuken was hout al populair, maar nu wordt ook de moderne keuken steeds vaker gecombineerd met de houten keuken. De warme uitstraling van hout is namelijk een mooie toevoeging voor meer sfeer in moderne keukens. Jammer genoeg zijn er ook een aantal nadelen aan hout en is dit natuurproduct niet altijd even handig in de keuken. Een ideaal alternatief voor de houten keuken is een houtlook gemaakt van kunststof! Benieuwd wat de mogelijkheden tegenwoordig zijn? Wij vertellen u de voordelen van houtlook kunststof in de keuken. 

Voordelen van houtlook kunststof

Doordat u de keuken dagelijks gebruikt heeft het materiaal veel te verduren. Een houten keuken gaat over het algemeen lang mee als deze tenminste goed onderhouden wordt. Regelmatig onderhoud van een houten keuken is nodig, want hout is niet hitte- en vochtbestendig. Hout is bovendien gevoelig voor vlekken en deze vlekken zijn moeilijk te verwijderen. Als u op zoek bent naar een praktisch alternatief is een houtlook van kunststof de juiste keus. De voordelen zetten we voor u op een rij:

  • Stevig. Kunststof is sterk en krasbestendig.

Vochtbestendig. In tegenstelling tot een echt houten keuken is de houtlook kunststof keuken wel goed bestand tegen vocht.

  • Net echt.

Door de nieuwste ontwikkelingen zijn kunststof fronten met een houtlook niet van echt hout te onderscheiden. 

  • Hygiënisch.

Kunststof is vriendelijk in onderhoud en makkelijk schoon te maken. Een doekje erover en klaar. 

Houtlook in de keuken

In ons magazine hebben we het ook over deze nieuwe trend: de houtlook in plaats van een echt houten keuken. Want het is bijzonder hoe de kunststof houtlook tegenwoordig op echt hout lijkt. De houtlook eikenhouten kleur en nerf zijn net echt door slim gebruik van verschillende houtkleuren.

En er zijn veel verschillende uitstralingen mogelijk. Modern, landelijk of industrieel, net zo natuurlijk en warm als in de echte houten keuken. Met een houtlook keuken profiteert u van de voordelen van een houten keuken met bovendien een vriendelijker prijskaartje.

Kom naar de showroom

Breng een bezoek aan één van de Keuken Kampioen showrooms om een houtlook kunststof keuken in het echt te bekijken. Onze adviseurs helpen u graag en geven u een uitgebreid deskundig advies.

Terug
Sluiten