matte keukens

Uitgebreid assortiment matte keukens

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, dan heeft u de keuze uit een uitgebreid scala aan fronten die het uiterlijk van de keuken bepalen. Modern, stoer of landelijk, alles is mogelijk. Zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld chique hoogglans of een warme houtkleur. Bij Keuken Kampioen vindt u daarnaast ook een uitgebreide collectie matte keukens waarmee u, afhankelijk van de kleur en stijl die u kiest, alle kanten op kunt. Zo past een matte, witte keuken perfect in een moderne inrichting en heeft mat zwart of grijs een stoere uitstraling. Lees meer over de mogelijkheden van matte keukens bij Keuken Kampioen.

Waarom een matte keuken?

Fronten bepalen het aanzicht van uw keuken. Daarom is het van belang dat u kiest voor een kleur en afwerking die u mooi vindt en waar u een tijd mee vooruit kunt. Voor uw keukenfronten kunt u kiezen uit hoogglans of mat. Het voordeel van een matte afwerking is het gemak van het onderhoud. Vingerafdrukken of viezigheid zijn in een matte keuken nauwelijks zichtbaar waardoor de keuken onderhoudsvriendelijk en, niet onbelangrijk, kidsproof is. Bovendien is een matte afwerking een uitstekende keuze als u houdt van een warme uitstraling in uw woonruimte.

De mogelijkheden met een matte afwerking

Waar een hoogglans keuken vooral geschikt is voor een moderne keukenstijl, passen matte fronten bij meerdere keukenstijlen. Zo heeft een greeploze, matte keuken eveneens een modern uiterlijk, maar geeft u dezelfde keuken met nostalgische grepen meteen een landelijke uitstraling. Daarnaast zorgen donkere kleuren als grijs of zwart in een matte keuken voor een stoer of industrieel effect. Zo kunt u met mat alle kanten op.

 

Bestel ons magazine voor meer inspiratie

Wilt u graag inspiratie opdoen over de mogelijkheden met een matte keuken? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine. Dit staat vol met voorbeeldkeukens, leuke ideeën en handige tips!

Terug
Sluiten