moderne keukens

Overweeg een moderne keuken in huis

Moderne keukens zijn strak, minimalistisch en hebben een gladde afwerking. Hierbinnen zijn veel verschillende mogelijkheden om deze keukenstijl helemaal te personaliseren. Denk hierbij aan de kleuren en indelingen. Overweeg ook een moderne keuken in uw huis en lees in dit blog alles over wat u met deze stijl kunt doen.

De moderne keukentrends

Een aantal keukentrends kunnen perfect doorgevoerd worden binnen moderne keukens. Een van de kenmerken van deze keukenstijl is de strakke vormgeving. De trend brede keukenlades sluit hier perfect bij aan. Door deze keukenlades te integreren in uw keuken krijgt uw keuken direct een strakke uitstraling wat een moderne keuken kenmerkt. Heeft u brede keukenlades, maar wilt u graag flessen apart zetten? Kies dan voor een hele smalle keukenlade ertussen waar u flessen makkelijk in op kunt bergen en deze netjes op hun plek blijvens taan. Daarnaast is ook gekleurde keukenkranen en spoelbakken een trend die naadloos aansluit bij deze keukenstijl. Door te kiezen voor kleuren in kranen en spoelbakken voegt u net dat extra beetje design toe, waardoor uw keuken nog meer een moderne stijl krijgt.

Greep of greeploos?

Een greeploze keuken is vaak meer kenmerkend voor een moderne keuken, omdat hierdoor de uitstraling strakker wordt. Toch kunt u kiezen voor beide opties om dezelfde keukenstijl te behouden. De Steinhaus Umea keuken heeft bijvoorbeeld geen grepen, is wit en heeft hierdoor een moderne, design uitstraling. De keuken van Steinhaus Leiria heeft wel grepen, maar ondanks deze toevoeging blijft de keukenstijl modern. De brede lades, de kraan, de spoelbak, de afzuiging en de keukenapparaten zorgen in deze keuken ervoor dat de keukenstijl modern is. Kies zelf voor de verschillende opties om uw keuken naar wens om te toveren tot een moderne keuken.

Voor ieder budget een moderne keuken

Moderne keukens kunt u zo duur maken als u zelf wilt. Vaak maakt de keukenapparatuur het verschil. Kies bijvoorbeeld voor een strakke afwerking van keukenkasten, lades en werkbladen en minimalisme om uw keuken hiermee al de eerste kenmerken te geven van deze keukenstijl. Ook voor de apparatuur geldt: hoe strakker de afwerking, hoe moderner de keuken oogt. Voeg eventueel extra opties toe om deze stijl nog meer tot uiting te laten komen, zoals gekleurde spoelbakken en kranen. Dus zelfs voor het kleinste budget is deze keukenstijl mogelijk.

Laat u nog meer inspireren

Zoekt u inspiratie voor moderne keukens? Vraag dan het gratis nieuwe keukenmagazine van Keuken Kampioen aan. Hierin leest u handige tips en al het nieuws op keukengebied: het staat boordevol inspiratie.

Terug
Sluiten