Past een eilandkeuken in mijn huis?

Past een eilandkeuken in mijn huis?

In woonbladen, showrooms en op internet is de eilandkeuken overal te vinden. Dat dit type keuken zo populair is, is geen wonder: de eilandkeuken is immers gezellig en biedt veel ruimte om te te koken. Toch twijfelen veel mensen over het aanschaffen van deze keuken. Hij neemt namelijk wat meer plek in beslag dan de standaard rechte keuken. Wilt u graag een eilandkeuken in uw woning maar twijfelt u over de beschikbare ruimte? Geen nood, Keuken Kampioen denkt met u mee. Lees er meer over in dit blog!

Waarom een eilandkeuken?

Een eilandkeuken biedt zowel veel opbergruimte als voldoende plek om te koken. Daarnaast is een eilandkeuken ideaal wanneer u vaak met meerdere personen in de keuken te vinden bent. Bevindt uw keuken zich in dezelfde ruimte als de woonkamer of eetkamer, dan zorgt een eilandkeuken er bovendien voor dat de keuken één geheel vormt met de rest van de woning. Deze keuken biedt dus veel voordelen! Maar dan komt de grote vraag, past dit type keuken in uw woning?

Probeer het zelf met onze 3D planner

Of een eilandkeuken gemakkelijk in uw woning past is met het blote oog vaak moeilijk in te schatten. Daarom heeft Keuken Kampioen een hulpmiddel ontwikkeld: de 3D ontwerptool. Met deze 3D planner ontwerpt u gemakkelijk uw eigen keuken. Zo ziet u meteen of uw woning genoeg ruimte biedt voor een eilandkeuken. Sneller dan u denkt past deze keuken namelijk in veel woningen. Het programma neemt tijdens het passen en meten bovendien uw eethoek mee in het ontwerp en hij geeft aan wanneer er onvoldoende ruimte beschikbaar is om een eilandkeuken te plaatsen. Nieuwsgierig? Probeer de 3D planner zelf!

Kom naar onze showroom!

Komt u er niet uit met de 3D planner of wilt u meer informatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze deskundige adviseurs. Zij helpen u graag! Wanneer u meer inspiratie wilt opdoen bent u  natuurlijk altijd welkom in één van onze showrooms. Kijk hier voor een showroom bij u in de buurt.

Terug
Sluiten