Side-by-side koelkasten

Side-by-side koelkast: perfect voor warme zomers

Een side-by-side koelkast, ook wel Amerikaanse koelkast, is een koel-vriescombinatie waarbij het koel- en vriesgedeelte naast elkaar zitten. Deze grote koelkasten zijn vrijstaand en bieden zeeën van ruimte voor het invriezen en koud houden van complete gerechten, producten en drankjes. Side-by-side koelkasten beschikken over talloze voordelen. Wanneer je eenmaal gekozen hebt voor een Amerikaanse koelkast zul je dan ook niet meer zonder kunnen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van side-by-side koelkasten? Wij lichten het in deze blog graag voor je uit.

De voor- en nadelen van een side-by-side koelkast

Het grootste voordeel van een side-by-side koelkast is de enorme hoeveelheid opbergruimte. Hierdoor heb je meer dan voldoende opbergruimte voor al jouw etenswaren en dranken. Ook beschikken vele Amerikaanse koelkasten over extra functionaliteiten, zoals een ijsklontjesmachine en koudwaterdispenser. Naast de vele functionaliteiten, is een side-by-side koelkast ook een prachtige blikvanger in de keuken. De Amerikaanse koelkast heeft namelijk een stoere en exclusieve uitstraling die zeker gezien mag worden!

Echter neemt een Amerikaanse koelkast dankzij zijn grote formaat meer ruimte in beslag dan een reguliere koelkast. In een kleine keuken is een side-by-side koelkast dus minder geschikt. Ook verbruikt de side-by-side koelkast meer energie en is duurder dan een reguliere koelkast. Maar laat je vooral niet tegenhouden door deze nadelen. Wanneer je kiest voor een side-by-side koelkast wil je nooit meer zonder!

De beste barbecues met een side-by-side koelkast

Je kent het probleem vast wel. Je nodigt vrienden uit voor een barbecue, maar je hebt te weinig ruimte in de koelkast voor al het heerlijk vlees en salades. Met een side-by-side koelkast is dit probleem verleden tijd! Dankzij de grote hoeveelheid opbergruimte kun je eenvoudig een barbecue verzorgen voor al je vrienden. In het koelgedeelte houd je het vlees, salades en drankjes eenvoudig op de gewenste temperatuur. Zorg voor een goede voorraad ijsklontjes en een heerlijk dessert in het vriesgedeelte en geniet van een heerlijke maaltijd. Eet smakelijk!

Integreerbaar in ieder interieur

Een side-by-side koelkast is perfect te integreren binnen iedere keukenstijl. Wanneer je beschikt over een landelijke keuken is het bijvoorbeeld een aanrader om de koelkast vrijstaand te plaatsen. Ook kun je de koelkast vrijstaand plaatsen in een iets grotere nis. Hierdoor valt de Amerikaanse koelkast extra op en zorgt het voor een speelse uitstraling. Is een moderne keuken meer iets voor jou? Plaats de koelkast dan in een even grote nis voor een strakke uitstraling. Ook zijn de side-by-side koelkasten verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen en formaten. Hierdoor is er gegarandeerd een koelkast te vinden die volledig aansluit op jouw wensen en bij jouw interieurstijl. 

Inspiratie opdoen voor jouw side-by-side koelkast

Is een side-by-side koelkast iets voor jou? Kom dan langs in een van onze showrooms. Hier vind je talloze voorbeelden, waardoor je gegarandeerd een koelkast vindt volledig naar wens. Samen bespreken we jouw wensen en voorzien we je vrijblijvend van een uitgebreid advies. Wil je vanuit huis alvast inspiratie opdoen? Bestel dan het gratis magazine of plaats een side-by-side koelkast in jouw 3D keuken met de 3D ontwerptool van Keuken Kampioen.

Terug
Sluiten