Steinhaus+ betaalbare kwaliteitskeukens

Steinhaus keukens

De Steinhaus keukencollectie staat voor topkwaliteit keukens vergelijkbaar met keukens van A-merken, maar dan tegen betaalbare prijzen. Die hoge kwaliteit kunnen we bij Keuken Kampioen beslist garanderen, omdat we over onze eigen fabriek beschikken waar alle Steinhaus keukens gemaakt worden. Zo hebben we de controle over ons eigen productieproces en zijn we in staat absolute topkwaliteit te leveren. De collectie bestaat uit twee merken: Steinhaus en Steinhaus+. Lees hier meer over deze stijlvolle en superieure keukens bij Keuken Kampioen.

De kenmerken van Steinhaus+

De plus van Steinhaus+ keukens staat voor net dat beetje extra luxe en comfort in de keuken. Zo heeft Steinhaus+ lagere plinten en diepe kasten en lades waardoor u profiteert van twintig procent meer kastruimte. Daarnaast zijn de lades voorzien van een luxe glazen zijkant en kunt u voor de binnenkant van de kasten kiezen uit de kleuren lava en wit. Helemaal luxe is dat u de binnenkant van de lades van verlichting kunt voorzien. Tot slot zijn de legplanken dikker en daardoor beter bestand tegen hoge stapels borden of zware pannen. Zo geniet u van een A-merkkeuken, maar dan wel tot 15% goedkoper.

Steinhaus keukens blinken uit in kwaliteit

Zowel de kasten uit de Steinhaus als de Steinhaus+ serie zijn van uitstekende kwaliteit en voorzien van allerlei extra’s. Zo zijn ze standaard uitgerust met softclose deuren en lades, waardoor deze fluisterstil sluiten en niet beschadigen. Daarnaast voorkomt de softclosetechniek dat er stof in de randen van lades en deuren komt. Voor een prachtig en strak geheel zijn de lades en de kasten mooi afgewerkt en is de ophanging onzichtbaar weggewerkt. Bovendien zijn de lades belastbaar tot maar liefst zeventig kilogram zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de hoeveelheid keukenspullen die u opbergt.

Bestel ons magazine voor meer informatie

Wilt u meer weten over de Steinhaus keukens? Bestel dan hier ons gratis keukenmagazine boordevol informatie, inspiratie en tips!

Terug
Sluiten