T-opstellingen

Een T-opstelling, verrassend ruim én modern

De T-opstelling kent bijzonder veel voordelen en is zeer eenvoudig toepasbaar in iedere keuken. In feite is een T-opstelling een combinatie van een wandkeukenblok en een schiereiland in het midden. Bij het uitzoeken van een keuken denkt u waarschijnlijk niet direct aan deze keukenopstelling. Toch is het overwegen de moeite waard. Keuken Kampioen vertelt u graag waarom. Lees verder en ontdek of de T-opstelling iets is voor uw keuken.

De voordelen van een T-opstelling

Het grote voordeel van een T-opstelling is de verrassende hoeveelheid werkruimte die het biedt. Hier hoeft u slechts weinig ruimte voor in te leveren. Deze keukenopstelling neemt een stuk minder ruimte in beslag dan een eilandkeuken. Toch geniet u van dezelfde voordelen dankzij slimme oplossingen. Het uitstekende gedeelte aan weerszijden biedt u veel ruimte om eten te bereiden én te koken. Ook kunt u kiezen voor hoge wandkasten in plaats van een keukenblok, zodat u geniet van extra veel opbergruimte. Naast alle praktische voordelen ziet een keuken met T-opstelling er absoluut strak en modern uit. Deze opstelling is een blikvanger op zich!  

Een T-opstelling in uw keuken

Een T-opstelling past óók in uw keuken, want groot of klein, met deze opstelling kunt u alle kanten op. U bepaalt hoe ruim u de keuken wilt opzetten. Zo kunt u gaan voor een breed wandkeukenblok en een smal schiereiland, of juist andersom. Ook kunt u ervoor kiezen alle apparatuur te verwerken in het wandkeukenblok, zodat u het schiereiland volledig kunt benutten als werkruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer u twijfelt over de opstelling van uw keuken, kunt u bij Keuken Kampioen terecht. We voorzien u van een persoonlijk en deskundig advies, zodat u altijd kiest voor de juiste keukenopstelling die het beste tot zijn recht komt in uw ruimte.

 

Bestel ons gratis keukenmagazine

Bent u benieuwd naar de T-opstelling of een andere keukenopstelling? Vraag dan ons gratis keukenmagazine aan, boordevol design inspiratie en handige tips. Ons keukenblad is het ideale hulpmiddel tijdens uw zoektocht naar een nieuwe keuken.

Terug
Sluiten