Tijdwinners in de keuken

Tijd winnen in de keuken met een combimagnetron

Met een combimagnetron kunt u eenvoudig en snel een complete maaltijd op tafel zetten. Lees hier meer over de mogelijkheden en probeer een recept uit!

Een combimagnetron biedt de uitkomst wanneer u na een lange werkdag even geen zin heeft om lang in de keuken te moeten staan. U kunt namelijk snel en gemakkelijk een complete maaltijd op tafel zetten met een combimagnetron. Ideaal wanneer u een druk bestaan leidt en de tijd liever aan andere dingen besteedt.  Maar wat kan dit multifunctionele apparaat nu eigenlijk allemaal?

 
De mogelijkheden zijn eindeloos

Uw eten en drinken opwarmen, een lekker stukje vlees of vis grillen, een overheerlijke taart bakken of vitaminerijke groentes stomen. U leest het al, met een combimagnetron kunt u alle kanten op om de lekkerste en complete gerechten te bereiden. Een combimagnetron is namelijk een oven en magnetron in één.

Dit betekent dat u gebruik kunt maken van de functionaliteiten van beide keukenapparaten wanneer u beschikt over een combimagnetron. Bovendien bespaart u met een combimagnetron ook nog eens ruimte in uw keuken omdat maar één apparaat ruimte in beslag neemt in plaats van twee.  

Recept: broccolitaart uit de combimagnetron

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een combimagnetron? En heeft u geen zin om vanavond lang in de keuken te staan? Maak dan in 10 minuten deze heerlijke broccolitaart!

  1. Vet de ovenschaal in met margarine en bekleed deze met (ontdooid) bladerdeeg (6 vellen). Laat de plakjes iets over de rand steken en prik vervolgens in het deeg gaatjes met een vork.
  2. Bekleed het bladerdeeg met rauwe ham (200 gram)
  3. Gebruik de magnetron functie om de broccoliroosjes (2 grote struiken) half voor te garen.
  4. Meng 50 gram geraspte kaas door de half voorgegaarde broccoliroosjes en doe dit in de beklede ovenschaal.
  5. Klop 3 eieren los en voeg dit samen met wat melk of room en 50 gram geraspte kaas. Breng dit mengsel op smaak met peper, zout, groene kruiden en nootmuskaat. Giet dit mengsel vervolgens over de broccoli heen.
  6. Verdeel 50 gram geraspte kaas over de ovenschotel.
  7. Vouw de bladerdeegvellen die over de rand steken terug.
  8. Bak de groentetaart in de combimagnetron. Zet de oven op 220 graden en de magnetron op 600 watt. Na 30 à 45 minuten is de groentetaart klaar.
  9. Eet smakelijk!

 
Breng een bezoek aan onze showroom

Heeft u honger gekregen na het lezen van het bovenstaand recept en wilt u meer informatie? Kom dan langs in onze showroom. We vertellen u hier graag meer over de mogelijkheden van een combimagnetron! 

Terug
Sluiten