Tips voor een Amerikaanse koelkast

Amerikaanse koelkast kopen? Tips!

Wilt u een Amerikaanse koelkast kopen? Check dan hier een aantal tips!

Een Amerikaanse koelkast is een echte eyecatcher in elke keuken. Een Amerikaanse koelkast heeft niet alleen een bijzondere, robuuste uitstraling, maar is ook nog eens zeer praktisch in gebruik dankzij het ruime en luxe koel- en vriesgedeelte die beiden voorzien zijn van een zeer praktische indeling. Ideaal voor grote gezinnen!

Overweegt u om een Amerikaanse koelkast aan te schaffen? Lees dan snel onderstaande tips en ontdek waar u allemaal over na moet denken.

Check het energielabel van een Amerikaanse koelkast

Voor zowel het milieu als de hoogte van uw energierekening is het van belang om te kijken naar het energielabel van een Amerikaanse koelkast. Deze laat niet alleen zien hoeveel energie de koelkast verbruikt, maar ook hoeveel geluid deze produceert. Vaak geldt dat de aanschaf van een extra zuinig apparaat duurder is dan de aanschaf van een minder zuinig apparaat. Een koelkast staat echter altijd aan, waardoor een energiezuinig apparaat op de lange termijn goedkoper is. Denk hier dus goed over na. 

Vrijstaand of inbouw?

U kunt kiezen voor een vrijstaande Amerikaanse koelkast die los in de ruimte staat of voor een inbouw koelkast. Deze keuze is afhankelijk van de keukenstijl. Zo kan een vrijstaande koelkast een ruimtelijk effect creëren terwijl het inbouwen van een Amerikaanse koelkast voor een consistente keukenstijl kan zorgen.

Ontdek de mogelijkheden

Amerikaanse koelkasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit verschillende indelingen zodat u de koelkast krijgt die bij u past. Ook kunt u gebruik maken van verschillende handigheden zoals een minibar, ice-crusher, ijsblokjes dispenser, no-frost functie, wijnkoelingl en ga zo maar door. Bekijk alle mogelijkheden en beslis waar u graag gebruik van wilt maken. 

Kom langs in onze winkel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Amerikaanse koelkast? Kom dan langs in één van onze winkels waar u deze koelkasten rustig kan bekijken. Onze adviseurs geven u graag meer informatie. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de laagste internetprijs.

Terug
Sluiten