Vaatwasser met comfort lift

Een vaatwasser met comfort lift

In- en uitruimen van de vaatwasser wordt met de AEG ComfortLift® een stuk gemakkelijker. Bukken is niet meer nodig!

Het in- en uitruimen van een vaatwasser kan een behoorlijke klus zijn.

Wie ziet er af en toe niet tegenop om voorover gebukt alle vaat die u er met zorg ingeruimd heeft weer uit te ruimen? Vooral de onderste mand waar we meestal pannen en grote borden inzetten, vraagt om een sterke rug. Daar is nu een oplossing voor.

Met het innovatieve ComfortLift®-systeem van AEG hoeft u niet meer voorover gebogen de vaat uit te ruimen. AEG heeft een liftsysteem voor de vaatwasser ontworpen dat de vaat naar u toebrengt.

Lees hier hoe de ComfortLift® vaat in- en uitruimen een stuk gemakkelijker en comfortabeler maakt.

Hoe werkt de vaatwasser met Comfortlift®?

Dit vernieuwende systeem van AEG zorgt ervoor dat u de onderste mand als een lift naar boven kunt verplaatsen. Het liftmechanisme zet u eenvoudig in werking met het handvat van de onderste mand. Deze schuift vervolgens naar boven naar een comfortabele hoogte zodat u de vaat er zonder voorover te bukken gemakkelijk in- en uit kunt ruimen. Met hetzelfde handvat brengt u in een eenvoudige handeling de mand weer terug naar beneden. 

Met eigen ogen zien?

Dit baanbrekende systeem is het eerste vaatwasserliftsysteem ter wereld en heeft inmiddels een aantal prestigieuze prijzen gewonnen. ComfortLift® is verkrijgbaar in vier typen AEG inbouwvaatwassers.

Wilt u deze handige vaatwasser met ComfortLift® met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms en ervaar het zelf. Een van onze adviseurs staat u graag te woord voor meer informatie.

Terug
Sluiten