Vanuit huis keukeninspiratie opdoen

5 tips voor thuis ter inspiratie voor je nieuwe keuken

Het zoeken naar een nieuwe keuken vergt aardig wat tijd. Voordat je naar een keukenshowroom gaat kun je thuis alvast veel inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken. Benieuwd hoe je dit het beste kunt doen? Dan biedt deze blog de uitkomst voor jou. Heb je tijd om thuis wat keukeninspiratie op te doen? Dan helpt Keuken Kampioen jou graag met deze 5 handige tips. Dus neem een kop koffie of thee, ontspan en lees hoe jij het beste thuis keukeninspiratie opdoet!

Tip #1. Schrijf het op

Zijn er momenteel dingetjes in je keuken waar je je aan irriteert? Een slecht werkende oven bijvoorbeeld of te weinig ruimte voor keukenspullen? Schrijf deze irritatiepunten dan op. Door voor jezelf inzichtelijk te krijgen wat je vervelend vindt aan je huidige keuken, kun je deze irritatiepunten in je nieuwe keuken voorkomen.

Daarnaast is het ook verstandig om juist jouw keukenwensen op te schrijven. Maak je graag zelf verse koffie? Dan is een goede koffiemachine wellicht zeer belangrijk voor jou. Of heb je behoefte aan slimme opbergsystemen, noteer dit dan. Zo weet je straks precies wat je wel en niet in jouw nieuwe keuken wil.

Tip #2. Bestel woonmagazines

Heb je al een keukenstijl in gedachten? Of wil je verschillende keukenstijlen vergelijken? Dan is het goed om verschillende woonmagazines te bekijken. De meeste woonmagazines worden gratis thuisgestuurd en zo kun je snel vanuit huis verschillende keuken voorbeelden bekijken.


Ook het gratis keukenmagazine van Keuken Kampioen kun je eenvoudig bestellen. Hier vind je naast verschillende keukens ook handige tips en trucs en ervaringen van klanten. Bestel het keukenmagazine direct en geniet van een magazine boordevol inspiratie voor de keuken.

Tip #3. Gebruik Pinterest

Pinterest is bij uitstek het perfecte sociale media kanaal voor het opdoen van keuken inspiratie. Typ in de zoekbalk bijvoorbeeld witte houten keukens en ontdek de meest prachtige keukens. Sla de afbeeldingen op die bij jouw wensen passen.

Ook wat betreft keukenapparatuur en handige keukentips kun je veel inspiratie opdoen via Pinterest. Dus waar wacht je nog op? Creëer een Pinterest account en laat je inspireren door de stijlvolle keukens.

Tip #4. Bekijk de keukencollectie online

Bekijk de laatste keukentrends online. Op de website van Keuken Kampioen vind je diverse prachtige keukens. Klik rustig door de diverse keukenopstellingen, -stijlen, -merken, werkbladen, prijsklassen en -kleuren en ontdek wat bij jouw woning en smaak past.

Ook vind je op onze website verschillende inspirerende blogs. De blogs gaan niet alleen over keukeninrichtingen, maar je vindt in het blogoverzicht ook blogs met recepten, keukenapparatuur en nog vele andere leuke onderwerpen terug. Bekijk het blogoverzicht en ontdek welke inspirerende artikelen er voor jou zijn.

Tip #5. Maak een moodboard

Heb je een aantal van deze tips geraadpleegd? Bundel de afbeeldingen, ideeën, kleuren en wensen bij elkaar in een moodboard. Door de samenstelling van jouw wensen bij elkaar te zien, heb je een duidelijker beeld van hoe jouw perfecte keuken eruit mag zien. Ook kun je jouw ideeën alvast online realiseren door onze handige 3d-tool. Hiermee ontwerp je jouw droomkeuken zeer eenvoudig online. Breng vervolgens het moodboard en het 3d ontwerp mee naar een van onze showrooms. Onze adviseurs helpen je graag verder met de realisaties van je moodboard en unieke 3d-ontwerp.

Terug
Sluiten