Vind de afzuigkap die bij jouw keuken past

Vind de afzuigkap die bij jouw keuken past

Een goede afzuigkap kenmerkt zich door een krachtige, efficiënte en geruisloze werking. Dit onmisbare keukenelement zorgt ervoor dat kookgeuren en –dampen zich niet verspreiden, zodat de lucht in de keuken schoon en fris blijft. Daarnaast draagt een afzuigkap bij aan het design van de keuken. Er zijn diverse soorten afzuigkappen, zodat er voor iedere keukenstijl een passende variant te vinden is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Keuken Kampioen vertelt je er meer over!

Van een traditionele onderbouw afzuigkap tot luxe downdraft

De mogelijkheden met afzuigkappen zijn eindeloos. Afhankelijk van jouw keukenstijl en –wensen kies je uit vele opties. Heb je een klassieke of landelijke keuken? Denk dan aan een traditionele onderbouw afzuigkap met sierlijke schouw, die de toon zet in jouw keuken. Wil je graag een moderne of stoere draai aan de keuken geven? Overweeg dan een opvallende, roestvrijstalen wandschouw afzuigkap. De diagonale variant hiervan oogt nog eens extra strak en modern en biedt tevens extra hoofdruimte tijdens het koken. Wanneer je voor de ultieme, strakke uitstraling wilt gaan, kies je ervoor de afzuigkap volledig weg te werken. Dat kan in de vorm van een plafondunit, in het kookveld of een downdraft-systeem, waarbij de afzuiging verdwijnt in het werkblad.

 

Slimme afzuigkappen doen het werk voor jou

Afzuigkappen dragen niet alleen bij aan het design van jouw keuken. Geavanceerde technologieën verrijken de afzuigkappen en nemen jou het werk uit handen. Diverse merken bieden slimme afzuigkappen die communiceren met jouw kookplaat. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Hob2Hood functie van AEG en de cookConnect functie van Siemens. In dit geval past de afzuigkap zijn werking automatisch aan op basis van jouw kookactiviteit. In de eerste plaats bespaar je hiermee energie. Daarnaast betekent dit ook dat jij je volledig kunt richten op het bereiden van een heerlijk gerecht.

 

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

Wil je meer weten over de mogelijkheden van afzuigkappen of andere keukenapparatuur? Vraag dan geheel vrijblijvend ons gratis keukenmagazine aan. Hierin ontdek je vele handige tips en trucs, bewonder je diverse voorbeeldkeukens en lees je ervaringsverhalen van onze klanten.

Terug
Sluiten