Waarom u geen keuken in Duitsland hoeft te kopen

Waarom u geen keuken in Duitsland hoeft te kopen

Duitsland staat bekend om de fantastische kwaliteit van de producten. Van auto's tot keukens.Alles is van zeer hoogwaardige kwaliteit en ziet er piekfijn uit. Daarnaast wordt vaak gezegd dat Duitse keukens goedkoper zijn dan Nederlandse. Niets is echter minder waar. Hier in Nederland vindt u namelijk even goedkope keukens van dezelfde kwaliteit. U hoeft alleen maar een bezoek te brengen aan Keuken Kampioen.

Duitse kwaliteit en prijs

Keukens van Duitse makelij worden geroemd om hun fantastische kwaliteit. Zoals vrijwel alle producten die uit Duitsland afkomstig zijn, zijn ook Duitse keukens inderdaad zeer hoogwaardig afgewerkt. Het is echter niet zo dat u in Nederland geen keukens van deze kwaliteit kunt vinden.

Alle keukens van Keuken Kampioen worden geproduceerd in een Duitse fabriek. In deze fabriek worden de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd en een keuken verlaat de fabriek pas na uitgebreide controles en goedkeuring van onze strenge keurmeesters. In onze fabriek wordt alleen het beste van het beste geproduceerd. En zoals u wellicht al weet, betaalt u bij Keuken Kampioen nooit te veel voor uw keuken. De prijzen zijn minstens zo laag als die in Duitsland, mede omdat alles in onze eigen fabriek wordt geproduceerd.

Het is dus niet nodig uren te rijden voor een keuken, die u ook in Nederland kan vinden. Daarom moet u geen keuken in Duitsland kopen, maar gewoon in Nederland bij Keuken Kampioen. Onderschat bovendien ook niet de risico's van een aankoop doen in het buitenland. Wanneer er een geschil ontstaat tussen u en de keukenleverancier in Duitsland, bent u vrijwel altijd gebonden aan het Duitse recht. Dat maakt het er niet makkelijker op!

Oost west thuis best

U heeft dus geen enkele reden om helemaal naar Duitsland af te reizen voor een goedkope en kwalitatieve keuken. Deze vindt u ook gewoon bij één van de vestigingen van Keuken Kampioen bij u in de buurt.

Dat scheelt u niet alleen geld en tijd, maar ook de service is nergens anders beter dan bij ons. Bij ons wordt u geholpen door de beste deskundigen op het gebied van keukens, die dit werk met veelpassie doen. Wij nemen tijdens onze adviesgesprekken de tijd om de perfecte keuken voor u te vinden en bieden u daarnaast altijd een kopje koffie en wat lekkers aan.

Wij willen dat u niet alleen blij bent met uw nieuwe keuken, maar ook met de service. En wij zijn er vrij zeker van dat u bij ons minstens zoveel gastvrijheid zult ervaren als bij onze oosterburen. Ga dus geen keuken in Duitsland kopen, maar kom gezellig langs bij Keuken Kampioen. Wij staan altijd voor u klaar.

Terug
Sluiten