Wat kost een nieuwe keuken?

Wat kost een nieuwe keuken?

Op de vraag “wat kost een nieuwe keuken?” is niet slechts één sluitend antwoord te geven. Lees hier met welke kosten u rekening moet houden bij het aanschaffen van een nieuwe keuken

De inrichting van een keuken is maatwerk en gaat verder dan de aanschaf van wat kastjes en apparatuur. Daarnaast hebben het gebruik en de grootte van uw keuken, uw smaak en uw wensen qua apparatuur, invloed op de uiteindelijke prijs. Een algemene richtlijn voor de prijs van een nieuwe keuken die vaak genoemd wordt is een gemiddelde prijs die tussen € 5000 en € 15.000 ligt.

Natuurlijk zijn er allerlei manieren om kosten te besparen en slim binnen een budget keuzes te maken. De keuze voor een leverancier van goedkope keukens, is daar een belangrijk onderdeel van.

Kosten voor een nieuwe keuken: waar moet u rekening mee houden?

Wanneer u besluit een nieuwe keuken aan te schaffen zijn er een aantal factoren van invloed op de prijs van de keuken die u kiest: 

  • Wilt u uw keuken volledig of gedeeltelijk vervangen?
  • Moet er gesloopt worden?
  • Moeten er leidingen aan- of omgelegd worden?
  • Zijn er werkzaamheden die u zelf uit kunt voeren?
  • Wat zijn de afmetingen van uw keuken?
  • Hoe gebruikt u uw keuken?

Al deze factoren bepalen het antwoord op de vraag wat een nieuwe keuken kost. Enkele van de factoren kunt u niet (eenvoudig) beïnvloeden. Maar het ontwerp en de keuze van een keukenleverancier heeft u helemaal in eigen hand.

 

Kwalitatieve, goedkope keukens

Wat uw budget ook is: u wilt geen onnodige kosten maken. Niet de keuken, maar vooral de keukenleverancier is daarbij een belangrijke factor. Wilt u een keuken van een goede kwaliteit, een ruime keuze, professioneel maatwerkadvies en een zo laag mogelijke prijs? Dan bent u bij Keuken Kampioen aan het juiste adres. Omdat wij een eigen fabriek hebben kunnen we nieuwe keukens van de beste kwaliteit aanbieden tegen scherpe prijzen. Zo kunt u de kosten voor een nieuwe keuken uitstekend onder controle houden. Verder bieden wij onze showroomkeukens aan, doordat we een regelmatig onze collectie vernieuwen hebben we een ruim aanbod in showroomkeukens tegen een schepe prijs.

Advies op maat

 

Niet alleen de kosten van onze keukens en inbouwapparatuur bepalen de prijs van uw keuken. De keukenadviseurs van Keuken Kampioen adviseren ook over de meest effectieve indeling en geven kostenbesparende tips. Zo zal, wanneer uw magnetron uw grootste vriend is, de investering in allerlei geavanceerde apparatuur veelal overbodig zijn. Schuilt er in u een topkok? Dan kan het raadzaam zijn geld te besparen, door wat concessies te doen aan het design en juist te investeren in goede apparatuur. Zo zijn er vele mogelijkheden. Maak een afspraak in de showroom om u hierover te laten adviseren.

U bepaalt zelf wat een nieuwe keuken kost

 

Wanneer u waar wilt voor uw geld en de vraag “wat kost een keuken?” met een tevreden lach wilt kunnen beantwoorden, dan zult u de aanschaf van uw keuken slim aan te pakken. Een goede eerste stap daarin is onze showroom te bezoeken en u te laten adviseren over wat er allemaal mogelijk is binnen uw budget. Onze adviseurs laten u in een persoonlijk gesprek graag zien wat uw ideale nieuwe keuken kost.

Terug
Sluiten