wijnkoeler

Wijnkoelers: stijlvol en modern

Wijnkoelers zijn een waardevolle toevoeging aan iedere keuken. Geniet van een glas wijn op de juiste temperatuur met behulp van een wijnkoeler. De wijnklimaatkasten zijn stijlvol en modern en passen daarom in iedere keuken. Tegenwoordig zijn deze dan ook niet meer weg te denken in sommige keukens. Het is een echte eyecatcher waar men jarenlang plezier van heeft. Lees in dit blog alles over wijnkoelers en ontdek welke mogelijkheden deze bieden.

Wijn altijd op de juiste temperatuur

Nu vraagt u zich misschien af waarom u wijn niet gewoon in de koelkast kunt bewaren. Dit kan zeker, maar met een wijnkoeler weet u in ieder geval dat de wijn op de juiste temperatuur is. Een koelkast is bedoeld voor algemeen gebruik en deze wordt meerdere keren op een dag geopend. Wijnen worden daardoor niet beschermd tegen invloeden van buitenaf. Een wijnkoelkast beschermt uw wijnen tegen invloeden van buitenaf en houdt uw wijn constant op de juiste temperatuur. Een wijnklimaatkast stelt u namelijk op uw eigen temperatuur in tussen de 4 en 18 graden Celsius. Dat komt de smaak ten goede.

Voordelen van een wijnkoelkast

Door een wijnkoelkast is uw wijn altijd lekker fris en kunt u altijd een fles opentrekken wanneer u maar wilt. Misschien krijgt u onverwachts bezoek en wilt u dan net die lekkere witte wijn opentrekken, die helaas niet gekoeld is. Met een wijnkoeler is dit verleden tijd en geniet u op elk gewenst moment van een heerlijke witte wijn of rosé. Daarnaast is een wijnkoeler makkelijk te plaatsen in iedere keuken. Of u nu een inbouw of vrijstaand model wilt plaatsen, eentje met enkele of dubbele deur, groot of klein, het kan allemaal. Het assortiment wijnkoelers bij Keuken Kampioen bestaat uit de merken Candy, Siemens en Hoover. Het is een luxe en moderne optie die helemaal van deze tijd is. Een ding is zeker: de wijnen hebben altijd de juiste temperatuur.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten van een wijnklimaatkast?

Neem contact op met een van onze 50 showrooms. Telefonisch of per mail zijn zij altijd voor alle vragen bereikbaar.

Terug
Sluiten